Har äntligen hittat nude läpprodukter som passar min bleka hy! Hurra! Har länge letat efter det perfekta nude läppstiftet men bara hittat sådana som inte fungera så som jag vill. Antingen har de varit för mörka, för mycket röda undertoner eller alldeles för ljusa så att det ser ut att man tar upp trenden med idominsalva på läpparna igen. Nej inget som jag tittat på har passat. Men när min födelsedag stundade så körde mamma och jag iväg på jakt efter en ny mascara och då hittade jag det! Inte ett läppstift utan hela TVÅ stycken läppglans som var helt fantastiska! Nämligen IsaDora Moisturizing Lip Gloss! De ser näst intill identiska ut på bilden men det ena är mer skimmirgt och lite skirare, det andra är lite mörkare men tonar ner mina rätt rosa läppar rejält. Åh älskar dom! De håller verkligen länge och är så, så fina. De kostade kring 129 kronor styck om jag inte miss minner mig, men ack så värt det!
Färgerna heter nr 41 Noisette och  nr 26 Mocca Pink. På bild är även en swatch av en annan läpprodukt jag fick med mig hem, denna kommer i ett senare inlägg. 
 
Kommentarer
LIFEOFMELI // Miss Universe Sweden Finalist ☆
http://scenbloggen.se/lifeofmeli

Hej! Allt bra? =)

Afrodite Edreflo
http://affys.se/

åh måste köpa de där!

Sara Blomqvist Johansson
http://saracatharina.blogg.se/

Åh, vill ha!♡ Har också som du letat jättelänge efter något nudefärgat gloss, vill ju ha som ändå ser naturligt ut liksom..

MATILDA
http://matildays.forme.se

fina :)


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback