Önskar jag var 18 år så jag kunde tatuera mig, hade varit grymt. Och i brist på inläggs ideer så kommer texten jag vill ha upp här.
Vill också ha noter på min handled eller brevid texten, gud vad jag längtar. Men nu ska jag gå.. Igen :)

Håller på att bli galen på denna satans förkylningen men förhoppningsvis är den helt borta snart. Blev iallafall skola idag, väldigt lugnt så som det alltid är på onsdagar. Sång och gitarr spel med bandet gick riktigt bra och konserten kommer bli awesome. Ska fixa lite med nått inlägg till idag och sen blir det att skriva på labbrapporten, så hejdå på en stund.
...
En av dom sista sommarbilderna tagna av mig, haha. LÄNGTAR EFTER SNÖ!

Ska bli mycket mer aktiv i blogg världen nu men måste bara hitta saker att blogga om. Kommer nog snart lite inspirations bilder och en liten renovering på bloggen ;*

Ibland känns det helt okej, som om det ändå inte är så farligt.. Att såret bara är ytligt.. Sen kommer känslan tillbaka, det dödar mig. Även om jag försöker ignorera det..

Ett och ett halv år har gått, känns som om det borde sluta göra så ont.. Känns som om det fortfarande är en dröm. Vissa dagar är lättare än andra, idag är inte en sådan dag.

fds
Snabb uppdatering + konstig bild innan jag springer till bussen.
Saknar vissa människor så jävla mycket just nu och orkar inte vänta mycket längre på att träffa dom så får göra något åt det <3

Ibland gör vi saker som känns så jävla bra, det är inte förrens senare man fattar att det inte gör det för de andra. Jag vill inte göra dig olycklig, men detta (förutom att det sårar dig då) gör mig lycklig, vad vill du att jag ska göra?