Jag förstår hur du känner, sorgen och förtvivlan. Men du är ung, du har så mycket att se fram emot. Det här kommer hända igen, det är nog det som är meningen. Så att vi kan förstå vad som verkligen är bra för oss. Ta det lugnt, andas..

Åh, älskar det. Regnet, vinden och alla löv. Nej, sommar är inget för mig. Höst och vinter kommer alltid med så mycket känslor, så mycket mer riktig kärlek än de där sommar flörtarna. Kommer bli mycket mer på bloggen nu, har bara inte haft tid med skolan, familjen och alla vänner. Snart är det också halloween, kan det bli mycket bättre?

3O dagars utmaningen gick inte direkt som jag hoppats, kanske kommer upp någon dag ibland men just nu är där för mycket skolarbete som ska göras för att jag ska ha tid med bloggen. Men får skärpa mig lite och göra det bästa av det även om jag redan är lite slutkörd.
Okej så igår var det orientering på skolan, väldigt bra att man är riktigt duktig på det och går vilse i 30 - 45 minuter. Känndes kul att dem skickade ut folk som letade efter mig och Carolina också. Nej, tummen ner för orientering.

Nu tror jag, även om jag saknar min syster och bror så mycket att jag knappt kan andas så är det nu. Jag har underbara kompisar och en underbar familj, vad mer vill man ha? Jag jobbar på att förbättra saker med mig som jag tycker är kul och jag lever livet. Hur mycket bättre kan det bli? Skulle ändå vilja att syster kom och bode här igen men man kan inte få allt <3