Fiskarna är det svävande tecknet framför andra, de ombytliga känslornas tecken. Människor med solen i Fiskarna är sökare till sin grundnatur, undrande och frågande. Världen är stor och förvirrande, så som de upplever den, och de strövar vida omkring, prövar allehanda ting för att lära känna den eller hitta till dess mening. Fiskarna är följsamma och ombytliga med stor anpassningsförmåga även i påfrestande situ­ationer. De kan härda ut där andra flyr och glädjas åt framgångar som andra kallar obetydliga. Huvud­sakligen undfallande är Fiskarna beredda att pröva allt som skulle kunna skänka en glimt av mening och åtrår mest av allt att kunna hänge sitt liv åt tron på ett speciellt högre syfte.

Ja, jag är väll bra på att anpassa mig och ibland hatar jag det. Jag vågar ändå alltid säga saker rakt ut till dem personer det handlar om, vilket ibland skapar enorma problem. Härda ut när någon flyr? Förra gågen någon gjorde det kunde jag inte andas, det var som ett enormt hål. Det är det fortfarande. Men jag gillar att prova på saker som kan göra livet roligare, så det mesta stämmer väll bra. 

oj, vad svårt detta är men ja here wo go;
1. Jag knarkar 21 Jumpstreet serien totalt just nu och får abstinens i skolan när jag inte kan se den. (Johnny Depp är ju med i den!)
2. Jag har alltid velat gifta mig med han, även om han är äldre än min mamma :D
3. Jag är och har alltid varit rädd för clowner.
4. Jag vill också gifta mig med James Marsters
5. Johhny Depp och James Marsters är dem snyggaste männen på jorden.
6. När jag var liten ville jag var en sån som går på lina på cirkusen.
7. Jag är jätte dålig på att komma ihåg mina vänners födelsedagar.
8. Jag var tvungen att kolla på bilder på båda mina dröm killar för jag älskar dem.
9. Jag är inte svartsjuk, har aldrig varit.
10. Och vill absolut inte vara det heller för svartsjuka människor är det värsta jag vet.
11. Jag hatar våld.
12. Men om någon gör mina vänner illa så kan jag tänka mig att använda det.
13. När jag var liten skrev jag egna låtar.
14. Det gör jag ibland fortfarande.
15. Jag gillar inte blod.
16. Men jag vill bli obduktions läkare.
17. Mina favorit ämnen i skolan är Musik, Matte, No och So
18. Jag tvivlar högt på att detta är intressant.
19. Jag hypokondriker
20. Jag läser långa böcker, helst med svåra "vuxna" ord så att jag kan lära mig nya ord.
21. Jag är en stor Buffy the vampyre slayer nörd.
22. Och Angel nörd.
23. Och Harry Potter nörd.
24. Och Pirates of the caribean nörd.
25. Och Bones nörd.
26. Jag spelar piano.
27. Jag vill kunna spela Mozart stycken.
28. Jag har börjat spela lite gitarr på musiken.
29. Jag älskar bilar, a-traktorer, motorcyklar och allt annat med motor i typ.
30. När jag blir stor vill jag äga en Amazon, Amazon kombi, duett, pv och en HD motorcykel. Jag är ha galen jag vet :D
Detta gick lättare ä jag trodde det skulle :D omg vad duktig jag är, skrev inget om min familj eller så men ja den kan jag berätta om i ett annat inlägg.

Har aldrig haft stunder när jag tänkt att jag verkligen vill dö, även om det är svårt iblend så kommer det bli bättre.
En dålig dag eller vecka är ingenting man ska avsluta sitt liv för och det kommer aldrig någonsin vara att jag tänker göra det. Men får se allting på den positiva sidan, allting kommer bli bättre..
ps. Ja, gud vad "långa" inlägg jag gör på 30 dagars utmaningen, haha, får verkligen skärpa mig nu....
Bild tagen i sommras :)

Jag är inte jätte kristen, jag tror på att gud har funnits men jag vet inte om jag tror att han lever och styr allting som händer på jorden. Han skapar oss, ger oss val och vi måste göra det vi tror är rätt.Jag tror inte han styr över våra tankar och våra handlingar. Jag har inget problem med folk som inte har samma religion som mig och jag tycker absolut inte dem är sämre för det. Har inget mer att säga om religion delen i mitt liv faktiskt.

Droger är något jag aldrig skulle få för mig att testa, avskyr hur folk kan kasta bort allt dem har för att bli hög i någon enstaka timme. Det är skrämmande hur folk som har så mycket riskerar allt det för en stund av konstgjord "lycka". Det skadar ju inte bara dig och din kropp utan också din familj och dina vänner om du har den sortens beroende. Om du har en kompis som gör det betyder det inte att du måste göra det, var rädd om dig själv och ditt liv, det är absolut inte värt det enligt min åsikt.
Alkohol är något som jag kan leva med att folk dricker och jag vet att jag också kommer att göra det när jag blir äldre men bara för att man har tillgång till sprit betyder inte det att man ska missbruka det. Alkohol är okej i rätt( vad det nu är) mängd. Sen vad rätt mängd är väll upp till var och en att bestämma, men det är aldrig kul att gå ut med någon som dricker tills dem blir medvetslösa. Så innan ni gör något ni kanske kommer ångra, tänk på konsekvenserna. Ta hand om er själva.
Random höst bil som egentligen skulle vara svart/vit, den får duga.

Åh, nu när det är höst ska jag, som vanligt, använda dem kallaste kläderna jag kan hitta. Konstigt av mig men tycker det är väldigt fint på hösten, absolut inte skönt när det är minusgrader, haha. Så här är min inspiratin för hösten 2011;
Fuck you, im famous! <3

Om tio år vill jag att mycket ska ha hänt, jag vill bo och studera utomlands t.ex i England, London eller New york. Det är ju två år tills jag går ut nian och sen vill jag börja studera på gymnasium i sverige eftersom jag fortfarande vill vara nära min kära familj. Men efter gymnasiet vill jag börja studera rättsmedecin eller något liknande i sverige eller utomlands, det ända jag vet riktigt säkert är att jag vill resa väldigt mycket när jag blir stor, jag vill inte bara bo här i sverige.
När det gäller att skaffa familj och sådant underbart kan jag vänta tills jag är lite äldre, hade dock varit underbart att ha en kille när man är tjugofyra men jag vill vänta med barn och sånt tills jag har fått jobb och har det bra ställt ni vet. Men en sak kan jag säga er jag längtar verkligen tills jag går ut nian, men tills dess är det bara att jobba på.

Att en ända låt kan betyda så mycket<3!

I lite mer än två veckor har jag varit singel, även om jag och min dåvarande pojkvän bara varit ihop i några månader så fick vårt "slut" väldigt stor uppmärksamhet på internet och i verkligheten. Det var såklart svårt att göra slut men mina kärleks känslor för han fanns inte där längre, han var och är min vän, det svåraste var egentligen hans reaktion och att han verkligen hade känslor för mig fortfarande.
Så hur det känns att vara singel?
Helt okej, såklart saknar man allt roligt och mysigt man kan göra med den man älskar men man har mer frihet att göra vad man vill utan att man sårar han. Men jag hade gärnat vilja träffa någon som verkligen bryr sig om mig, någon som jag älskar utan gränser. Jag antar att det kommer. Har inte mycket mer att säga på den punkten, men ni får ha det så bra sålänge.
Bild tagen av syster <3 Besök henne på Justababy.blogg.se

I brist på andra blogginläggs ideer tänkte jag göra som min kära syster och göra en 30 dagars utmaning.
Men om ni har några ideer så var inte rädd för att påpeka vad ni vill läsa om.
Så lite senare idag kommer Dag 1 inlägget komma upp och förhoppningsvis några andra roliga inlägg.
Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Din syn på religion.
Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv.
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.
Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.
Dag 8 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv.
Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.
Dag 10 – Diskutera din första kärlek och första kyss.
Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp.
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Din syn på mainstream musik.
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 – Din tro.
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 – Hur viktigt du tycker att utbildning är.
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Bilder på 5 killar som är kända och som du finner attraktiva.
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dej och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dej.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad.
Bild som min kära syster yster har tagit <3 Besök henne på; Justababy.blogg.se

Kommer inte uppdatera så jätte mycket denna helgen men tänkte berätta lite saker som hänt i veckan.
Veckan började med musikprov som jag hoppas gick riktigt bra, ska också börja spela elgitarr på musiken och håller på med lite svårare låtar på pianot som jag nog kommer spela in när dem är klara så att ni kan höra dem. :) Idag har jag gjort No prov och blivit riktigt utskrattad för mina skickligheter, men det ska vi inte gå in på. Sen har det inte hänt alls mycket mer varit riktigt lat och varit med vänner, saknar syster så mycket och hoppas hon hinner med att träffas nästa vecka. Men nu är det väll dags att sluta vara lat och börja öva på dem båda instrumenten så får se hur mycket jag hinner uppdatera senare <3

-You started out like the most perfect boy in the world, but you ended up like the most hated man on earth. Dont blame me.Tack syster för den underbara designen <3 Du är verkligen underbar! Tack! <3
Besök henne! <3 www.Justababy.blogg.se <3

Igår träffade man för första gången lille Alexander, han är den mest underbara bebisen någonsin. Att träffa syster igen för första gången på många månader var oerhört skönt, har saknat henne konstant i dem månaderna vi inte träffats. Det är riktigt skönt att se dem så lyckliga, den lille familjen. Jag önskar er all lycka i världen och jag älskar er otroligt mycket!
Syster, jag och Alexander <3<3