Lever men är helt slut, snart börjar skolan och det är ju faktiskt jätte kul. Börjar nian och all den här pressen känns bättre än vad jag trodde den skulle göra. Några månader frammåt är det dags att välja gymnasium och det är inte heller lika nervskakande som jag trodde det skulle kännas. Så bara att plugga på, blogga när man får tid och leka rundor när man verkligen har tid över. Dock känner jag ändå att jag måste tjäna lite egna pengar, så ska snart börja fråga runt på de få affärer och resturanger i vår lilla by om de behöver hjälp på helgerna eller lite på kvällarna. Hoppas att jag orkar med det, det kommer ju vara toppen på berget som kommer bestå utav läxor och skolarbeten och mitt sociala liv. 

Ni vet den där känslan när man är på jakt efter en sak på en rea och hittar så många underbara saker? Just det fick jag när jag gick in i en affär för att handla ett svart nagellack och kom ut med sju... Jätte fina färger och de flesta utav lacken är så himla lätta att applicera! Vissa utav dom, dom som är mer skimmriga var lite svårare fast det kan ju bara ha varit för att jag var så himla distraherad utav den snygga Johnny Depp på tv. Några dagar efter den fantastiska nagellacks shoppingen hittade jag en svart skjorta för endast 30 riksdaler! Väldigt perfekt då jag älskar att ha short, instoppat linne och en öppen skjorta över för att riktigt markera outfiten. Just nu är jag rätt så pank, så känns ännu bättre att hitta billigera saker istället för att vänta och betala hutlösa priser för exakt samma saker.
 
Såklart kom min snälla lilla kisse och hjälpte till när jag fotade, han ville nog mest äta upp lappen och såklart visa upp sitt nya halsband för mina läsare!
 

Vaknade väldigt tidigt för att börja komma igång med att gå upp i rätt tid inför skolan, så klockan sju får det bli resten uta sommarlovet förutom några sovmornar man måste ge sig själv! Sen när skolan väll kommer igång blir det ju att gå upp en timme tidigare, ojojoj hur ska detta gå? Men får börja komma igång med bloggningen nu, och hålla det på topp. Vill ju verkligen att detta ska gå bättre nu! 
 

Ibland är det svåraste inte att bli sårad, att någon man älskar utav hela sitt hjärta sårar en så att man inte längre  kan andas, utan att säga ifrån. Att säga till någon som man älskar när de gör fel gör tusentalsgånger ondare än smärtan de skapar när de gör felet. För hur mycket man än försöker kommer de alltid att vara svårare att såra den personen ens en tusondel utav det de har skadat en för att få smärtan att minska. Dock är den smärtan något man måste uppleva innan smärtan de åstakommit ens avtar lite.
 

Idag har man jobbat och kört en runda men inget speciellt livsomvändande. Dock så har det varit en bra dag, och jag ska kolla runt på nätet en stund innan jag går och lägger mig. 

Sovit som en gris fårn 8-9 tiden igår då jag däckade på sängen fram tills halv 12. Är mycket piggare och utvilad så ska leka lite med datorn och sådant innan jag och mamma myser ner oss i soffan och tittar på scooby doo innan min pappa kommer hem. Uppdaterar senare :)