Hearing your soft voice makes me wanna die.
Antar att alla dåliga känslor tillhör att vara en tonåring, antar att sveken och alla spel folk spelar mot en också tillhör det. Önskar bara folk kunde vara ärliga istället för att låtsas vara någon dom inte är.

Har hittat en sjukt bra sångerska på youtube som gör alldeles för fina covers på blandade låtar och hon har även gjort en eller flera egna låtar. Och i brist på blogg idér så tänkte jag lägga in några klipp där hon sjunger.
Sjukt hur mycket talang hon har.

Har glömt hur vacker naturen är, hur magisk den verkligen är. Även om man inte hittar många blommor nu när ett tunt lager av snö döljer marken så tänker jag ju inte slute fota dom. Så när jag har lite fina blommor här hemma blir detta resultet. Alla är 100 % oredigerade men det ska jag försöka fixa snart.
Det här är dock bara tre av bilderna men måste säga att jag är sjukt stolt över hur fin den i mitten blev. Måste skaffa photoshop riktigt snart. Måste också tillägga att jag verkligen känner hur jag har blivit bättre på att ta foton. Ska fixa en liten photo session med en av mina kompisar och plåga henne lite också.

Trying to ignore my feelings for you is like trying to convince myself that the earth is shaped like a star, impossible.

Första gången jag har kännt mig såhär löjligt kär, alltså riktig löjligt kär, fjärilar och fnitter och allt det där, var inte för så länge sedan. Men det är konstigt hur man kan känna sig sådär kär ena sekunden och andra sekunden verkligen känna sig tvärtemot. Hur allt kan ändras när man upptäcker att han kanske inte var så där sago perfekt.

Hatar skönhets ideal, ingen kan någonsin leva upp till alla. Jag skulle inte heller vilja leva upp till allas krav om hur man "ska" se ut. Varför inte bara vara nöjda med hur man ser ut och inte försöka förändra? Varför inte bara visa upp sig med stolthet? Har aldrig "passat in" i skönhets idealen men har aldrig heller velat, jag är nöjd med hur jag ser ut sen är det väll inte mer med det. 

Är helt slut efter en dag med dop och rätt långa bil färder, Alexanders dop var jätte kul och är så himla glad över att få vara där. Men är helt slut och ska börja tänka ut ideer om blogg inlägg. Har ni några förslag är det bara att lämna en kommentar. Ska också fixa fram några bilder från hans dop senare.

Håller på att fixa massa saker inför skolan imorgon och lyssnar på väldigt hög musik. Blir att gå upp klockan 6 imorgon och vet inte hur jag ska orka det men det får väll gå. Ska bli kul att träffa alla mina fina vänner igen, sen kanske lite mindre roligt att träffa vissa människor men det gör inte mig något. Här är iallafall en låt jag lyssnar p, älskar början när hon pratar, sjukt snygg dialekt. Men nu ska jag fortsätta att städa och välja kläder.

Inspiration från weheartit, får mig att vilja shoppa såååååååååhääääär mycket.
Om ni har ett weheartit konto så får ni gärna följa ForeverSecond, skulle bli väldigt glad då.

Har haft en supertrevlig helg hos min bror, tyvärr utan bloggen. Men ska nog knåpa ihop ett inlägg till innan jag går och lägger mig.
Min bror har rätt blandad musik smak, precis som mig och här är en rätt lugn men ändå bra låt vi lyssnade på i helgen. Dock måste man nog verkligen lyssna på texten för att förstå hur vacker den är. Rekommenderar alla att kolla på videon med.

Har haft fullt upp med annat än bloggen men ska verkligen skärpa mig. Har ju fått världens snyggaste design av syster! Är riktigt pepp på att börja blogga ordentligt men har noll ideér om vad jag ska blogga om. Så får ta och tänka till ordentligt. Besök min fina syster sålänge!

Tråkigt väder här nere så träffen med syster blev inställd. Sjukt tråkigt då jag verkligen längtade efter att få träffa hennes lilla familj igen. Så dagen fylldes med tv tittande och senare ska man se några avsnitt av 21 jump street. Bästa sättet att inte tänka på blåsten där ute är ju att ha det mysigt med Johhny Depp. Men just nu blir det lite städning och sådant. Ha det bra sålänge.
Bara för att man har bild brist eftersom man inte kan gå ut och fota idag.

Slarvig jag är som glömmer bort bloggen helt, ska skärpa mig.
Imorgon blir det att träffa syster och hennes pojkvän + deras underbara lilla son. Kommer bli helt underbart eftersom jag inte träffat dom på månader.
Måste jag säga att jag är världens stoltaste moster? Han är riktigt underbar den pojken <3

Idag blir det mys med mamma och inte mycket mer men bloggen kommer nog vara rätt stilla tills ikväll.

Även om jag inte hade mycket julkänsla alls så var julen 2011 väldigt rolig. Bara  umgåtts med familjen hela julhelgen och haft riktigt mysigt med glögg och pepparkakor. Men har ju lovat att visa vad jag fick så får väll ta och göra det.
Rosa luddiga handbojor, ett skämt inom familjen. Blev faktiskt väldigt glad för dem. Sen fick jag nagel stickers i olika former.
Skydds halsband som ska skydda mot sjukdomar och sådant, fick av bästa vän. Tack så mycket Ronja <3
Öronhänge som var sjukt svårt att få bra bild på men sjukt tuffa är dem. Tack Hanna <3
Tavla, Pengar och ett kit med nagelack, mascara och läppstift. Awesome <3
Två sjukt snygga ramar. Har inte hunnit sätta i bilder än men det får jag fixa.
Fick mer än så men det var detta jag orkade fota, är sjukt nöjd över allt jag fått och nu ska jag springa och färga håret.

Gott nytt år allihopa! :D
Känns som om det kommer bli jätte kul att börja blogga på riktigt nu, kommer nog vara lite seg i början innan jag kommer in i allt. Men nu är det ett nytt år och jag hoppas verkligen på ett fantastiskt år fyllt med vänner och familj. Har massor att göra nu i början av året men ska ändå försöka blogg så mycket som möjligt. Idag händer inget kul som jag kan blogga om dock, ska bara färga håret och städa. Men det kommer förhoppningsvis ett eller två inlägg till idag. Det ena med allt jag fick i julklappar, men nu ska jag ta kameran och gå upp och fota allt till det inlägget.
Bild tagen av syster ( Justababy.blogg.se)