Solat och segat igenom en stor del utav dagen och har varit ute och fotat lite samt spelat piano. Det är allt jag har gjort idag tror jag, så inte särskilt händelserik dag, håller på att ladda ner photoshop igen eftersom det gick ut tråkigt ;( Tänkte kanske lägga up en video om några dagar på när jag spelar en liten låt. Tråkigt inlägg, men håll ut bara.

Har hört många som fått det nya blogg.se som är onöjda med det och minst lika många som är nöjda med det! Själv tycker jag att det är väldigt bra när man väll hittat var alla sakerna är, nu är jag ju inte sån som håller på med kodmallar eller design så jag har själv ingen åsikt om hur det är med det, någon som håller på med det och har en åsikt om det? Eller är det som det var innan kanske? Är i alla fall väldigt nyfiken på era åsikter om det. Jag gillar som sagt det och tycker att specielt inläggen kommer till bloggen mycket snabbare då jag förr behövde vänta 3-5 minuter ibland från det att jag hade publicerat ett inlägg till att man kunde läsa det på bloggen, så det är stor förbättring! :D Gillar även hur man laddar in bilder i inlägget fast ibland tar det lite tid från det att uppladningen är klar tills man ser själva bilden i inlägget vilket ibland är lite störigt men det är ju inget farligt. En sån där liten fjönt sak jag också "irriterar" mig på (mer bara klantar mig med) är att bestämma bildstorlek, så den alltid visar 600 så måste jag varje gång ändra, vill att den ska fastna på 500 så att jag inte måste ladda upp bilderna 2 gånger för att jag väljer fel storlek. Dock är det inte heller något stort och det är bara av min egen klumpighet som gör det till ett problem, någon mer som gör samma problem? :)
Vill hör alla era åsikter, har ni blogg.se eller har ni någon annan sida om ni nu ens bloggar? :)

Lekte runt i photoshop igår även om jag inte är så himla duktig eller inne på att redigera mina bilder, kör naturligt ;) Men ändå kul att leka runt med det och det kan ju bli väldigt fint om man är duktig och lägger ner tid på det, vilket jag inte är. Men får hoppas att jag blir det, det jag kan just nu är ändra kontrast, ljusnivå, göra bilderna svartvita och lite sånt så inte för mycket jag kan. Får börja lära mig själv genom att prova mig fram och leka runt med de olika sakerna man kan göra, är ju faktiskt väldigt kul! Just nu springer jag in och ut mellan det fin fina vädret och datorn, har helt galet mycket energi och har vaknat väldigt tidigt enligt mig (halv nio) så tänkte senare köra ner/åka till affären och köpa lite mitt i veckan godis till mig som belöning;)
 
 Är också tvungen att rekommendera en helt sjukt galet fantastiskt duktig tjej som gör cover på bra låtar, älskar hennes röst då den har det där lite hesa mysiga i den. Kan inte sluta lyssna på hennes cover utav Somebody that i used to know och ET! Hon är verkligen riktigt bra! 
 Om ni har någon bra cover sångare/sångerska så får ni gärna dela med er, älskar att höra en låt som inte framförs utav orginalartisten då den som gör cover ofta gör  den lite annorlunda och lägger till sin egna stil på den! 
 

Har tänkt att dra till rix fm festiveln med några kompisar om vi alla kan och har redan börjat tänka på kläder, hehe. Så har tänk att ni kanske kunde hjälpa mig bestämma vilken utav dessa två outfits jag ska ha på mig, nu är detta bara konstiga "kläderna-på-sängen" bilder istället för på mig eftersom jag inte riktigt orkade fixa med självutlösare och grejer. 
 
Vilken tycker ni? Såklart ska jag ha mitt kors halsband och de nya öronhängena! :D

Här är några bilder från igår som är tagna utav finaste syster:
 
Alexander har blivit så stor och han är lika charmig som vanligt, ville verkligen inte släppa honom. 
 
Sjukt snygga öronhängen som jag fick utav syster, blir sjukt fint till ett lös-sittande linne och de snygga shortsen jag köpte för endast 75 kronor! 

Har varit på en underbar liten tur med syster och den lilla familjen, har verkligen saknat dom! Tog en sväng om i olika affärer och köpte ett par shorts och sen fick jag riktigt fina öronhängen utav syster, väldigt fina! Åt på max och drog sedan till Espresso House och fikade innan vi gick en liten runda till och fotade lite. Hade riktigt kul och Alexander är så himla charmig och söt att man smälter, känns som om man missar så mycket när man inte ser han hela tiden, han växer så fort känns det som. Ska snart fota shortsen och öronhängena och lägga upp bilder på det, samt låna lite bilder utav syster och lägga upp dom här på bloggen! Glöm inte att besöka henne här!
 
Hur har ni det idag? 

Vaknade väldigt sent idag närmare halv tolv för att vara exakt och åt en riktigt stor frukost och drog sedan på mig mjukiskläder och tog en runda ute i det hyffsat fuktiga vädret, riktigt skönt och hade gått längre om inte föräldrarna skulle iväg så att jag var rvungen att gå hemmåt. Har tänkt börja komma igång med lite träning så att man kan må bättre, någon som har några bra övningar att börja med? Älskar känslan man får efter att man tränat, så när det fina vädret kommer tillbaka tänkte jag dra till stranden och jogga rundor, bada och vara allmänt nyttiga samtidigt som man får färg. Måste också ta tillfället i akt och säga tack till alla er som gillat min facebook sida, det betyder mycket! Jag vill verkligen komma igång med bloggen och göra den större, så om ni vill kan ni gärna föreslå bloggen för vänner! Det skulle också betyda mycket! 
 
Har ni några förslag på bra bloggar man kan läsa? :)

Är påväg igenom skåne nu och är helt slut körd, någon som har något extremt bra tips på hur man blir pigg? Skulle verkligen behöva bli det när jag kommer hem annars kommer jag somna direkt. Försöker hitta något kul att blogga om men blir helt distraherad utav bilder på smink, hår och 1D. Så ska försöka fixa ihop ett inlägg som inte bara handlar om vad jag gör då det har blivit många vardags inlägg på sistone. 
 
Ni är helt underbart  bra på att kommentera, fortsätt med det! :D

Sitter nästan nyvaken och har precis börjat ladda datorn, somnade innan vi fick ström till husvagnen så kunde inte önska er alla en glad midsommar, men hoppas att ni haft det underbart och att ni hade fint väder! Här hos oss regnade det rätt länge innan solen kom fram och lyste på oss, men har ändå haft jätte kul med extremt mycket mat, sötsaker, skratt och bil snack. Just nu är jag jätte förvirrad då det nya blogg.se har nått mig, ser grymt komplicerat ut men ser ändå väldigt bra ut! Hoppas på det bästa och att jag inte failar för mycket på detta, tänkte blogga mer på vägen hem när jag i lugn och ro sitter med datorn, nu ska jag springa till alla söta hundar och människor. Ha det bra!
 
 
Hoppas ni har det bra, vi hörs lite senare! 

För att dra hit fler läsare och för att göra det enklare för er att kontakta mig och även se om jag har gjort ett nytt inlägg så skapade jag en facebook sida! Känns lite kul och hoppas att det underlättar för er, så gå gärna in och kolla på sidan! Klicka HÄR för att komma till sidan som för övrigt heter samma som bloggen!


Vad tycker ni om att ha en facebook sida ni kan gilla?

Har inte haft tillgång till datorn idag då jag varit på badet, handlat och ätit ute vilket har tagit nästan hela dagen. Imorgon åker jag iväg över midsommar och vet inte riktigt om jag kommer ha tillgång till dator under dagen. Ska snart sova så att man för en gångs skulle kan komma upp riktigt tidigt. Tänkte bara uppdatera lite snabbt för att säga godnatt :) Så godnatt på er! :)

Det jag hatar mest utav allt i hela världen är att se mina vänner eller familjemedlemmar ledsna, att veta att man inte helt och hållet kan få de glada utan att de måste gå igenom allt det där. Ändå är man såklart där för dom igenom allt det svåra, man skämtar, tröstar och äter ton med glass och kakor tillsammans med dom. Och man bara hoppas på att allt blir bra så snart som möjligt, även om man vet att det tar sin tid. Med tiden läker alla sår, eller hur? Utan mina vänner och min familj skulle jag inte alls vara lika glad som jag är idag, dom är underbara. Och jag hoppas att jag hjälper dom på samma sätt som jag vet att dom hjälper mig. För jag älskar dom.
Vad är ert bästa tips för att trösta en kompis?

Leker rundor med datorn och vilar så mycket det går, har ätit riktigt go mat med mamma och sitter just nu helt proppmätt och bloggar för er. Jätte kul såklart, är också inne på de andra vanliga sidorna så som facebook och we<3it, för er som inte har hört talats om we<3it rekomderar jag att kolla in sidan! Man kan seriöst spendera två timmar och bara kolla på fler och fler bilder! Helt galet bra sida! Min dag har minst sagt varit slö, det mest ansträngande jag gjort var att ta ner tvätt och kollat upp mystiskt nummer på eniro, snacka om att ha energi. Hoppas att när vädret riktigt klarnar kommer energin med det ;) Ska alldeles strax gå upp och rensa ur garderoben ännu mer, och desutom städa ur några lådor och dammsuga om jag hinner. Men en sak måste jag veta, vad vill ni se mer om här i bloggen? Är det mer vardags inlägg, kärlek kanske, om min familj? Eller kläder, smink, skor, hår och naglar? Musik? För i slut ändan är ju bloggen till för er som läser, så vill ju veta vad ni gillar att läsa om :) Något specielt inlägg ni vill se just på min blogg? :)
Bild i repris, har inte orkat gå ut ännu ;)

Vaknat tidigt, och med det menar jag bara såhär 2-3 timmar tidigare än vanligt ;) Har inte riktigt kommit igång än men har ätit en god och väldigt lång frukost kändes det som och ska snart ut i värmen som har kommit tillbaka till skåne! Idag blir det att göra iordning husvagnen så att den är klar tills midsommar då man ska iväg till några kompisar med den, ska även ut i garaget och fixa lite med mina älsklingar lite tror jag. Har börjat fundera på frisyrer mer och mer då frisör tiden kommer närmare, ska bli spännande då jag vill göra något annorlunda. Märker även att jag måste dra ut med kameran så jag kan få lite nya bilder att lägga upp på bloggen, tar kanske en runda lite senare idag.
Så vad ska ni alla göra på midsommar? :3

Älskar när folk tar sig tid om målar naglarna i olika mönster, kan göra en hel outfit  bara med att måla naglarna.

Sen måste man ju bara älska när det är helt galet också.
Alla bilderna är från We<3it.