Vilken ps har du?
Vilken frågestund asså :D Redan 3 frågor ^^ Har du tid att svara på alla må tro? (4)
Favorit djur?
Favorit färg?
Dröm outfit?
Vad vill du göra efter skolan?
Favorit mat?
Drömjobb?
Bästa med att ha blogg?
Har du hållit på med någon sport eller gör du det nu?
Har du någonsin ridit? =)
Gillar du hästar? :)
I så fall rider du?
Vilken ps har du? Har CS6 om jag inte minns fel, dock så använder jag det nästan aldrig.
Favorit djur? Delfin, de verkar så smarta och oskuldsfulla på samma gång. :3
Favorit färg? Defenitivt lila, har alltid älskat den färgen. :)
Dröm outfit? Bra fråga, ska göra ett inlägg om det snart.
Vad vill du göra efter skolan? Efter grundskolan och gymnasiet och allt det vill jag plugga vidare ännu mer, sen skulle jag vilja jobba och tjäna mina egna pengar. Känna att man kan ta hand om sig själv.
Favorit mat? Tacos! Gud vad gott det är!
Drömjobb? Skådespelare/Sångare/Forskare, kan inte välja bara ett! :D
Bästa med att ha blogg? Läsarna, defenitivt! :)
Har du hållit på med någon sport eller gör du det nu? När jag var liten spelade jag fotboll, nu är jag inte så intresserad utav sport alls.
Har du någonsin ridit? Nja, det kan jag inte säga att jag har. Visst jag har ridit en eller två gånger men aldrig tagit lektioner för det, hade en häst när jag var liten. :)
Gillar du hästar? Ja, skulle gärna vilja lära mig rida, fast inte såhär tävlingsrida utan mer bara kunna det och sen bara rida i skogar och sånna ställen. Tycker det verkar så himla mysigt!
I så fall rider du? Nej.
Om ni har mer frågor är det bara att ställa dom!

Blev att åka till min bror denna helgen också fast man egentligen borde ha pluggat, känner mig ändå inte så stressad, jag vet att jag hinner med allt jag ska. Vi shoppade, mös och sov från fredagen till lördagen och jag blev sedan hämtad utav de kära päronen och firade mors dag dagen efter, gav mamma present och myste till det lite extra för att vara en söndag. På måndagen drog jag och några andra till våran kompis och filmade in det som kommer bli årets bästa skräckfilm, var riktigt kul och kommer bli så himla tufft! Nu ska jag faktiskt svara på frågorna gällande frågestunden. Hejdå sålänge :)

Dålig uppdatering på grund av att alla skolarbeten man kan tänka sig ska vara klara typ nu, helt sönderstressad och trött ska jag ändå ut på nya äventyr i helgen igen. Jag hoppas ni får det riktigt roligt och när jag kommer hem och har tid så kommer jag att svara på alla era frågor från frågestunden, om ni har några frågor lämna dom i en kommentar här! Till sommaren kommer bloggen vara igång igen men just nu får ni stå ut med några inlägg då och då, för trots allt måste jag säga att betygen betyder väldans mycket för mig. Nu ska jag i alla fall ta och göra en fiskbens fläta sedan sätta mig i solen med boken jag ska göra bokrapport på innan det dras iväg till nya äventyr!
Måste bara säga att jag verkligen njuter utav att bo på landet, riktigt vackert!

Drog lott på gammal sätt med papper och penna, vinnaren blev Emma från bloggen Emmakkraft.blogg.se!
Har läste de senaste inläggen i hennes blogg och hon verkar vara en helt tuff tjej som fotar väldigt fint och bloggar. Verkligen värd att läsa!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och läsa mer om henne och hennes liv!
Om ni inte var de som vann så frukta inte det kommer att komma veckansblogg tävlingar med jämna mellanrum så håll utkik!

Bilden säger allt om vad jag har på bloggen och hur fina mina 2 minuters photoshop bilder blir, det var några som önskade en frågestund så här får ni!  Det är bara att ställa massor utav frågor, allt mellan himmel och jord!

Dagen har inneburit skola och en massa pluggande men tänkte att jag fick uppdatera bloggen lite snabbt ändå, har precis skickat in en del utav ett arbete och känner mig riktigt duktig faktiskt, nu gäller det bara att plugga massor utav so tills på torsdag och fortsätta med alla uppgifter. Men får väll vila på sommarlovet, för nu ska här pluggas länder. Hörs nog lite senare.
Tänkte också flika in att veckans blogg tävlingen avgörs runt onsdag så det är bara att anmäla sig!

Som ni nog förstått ska jag ha en veckans blogg tävling här på min blogg. Det är riktigt enkelt att vara med man, ni skriver bara en liten kommentar om att ni vill vara med och vad er blogg heter. Jag lottar därefter ut vilken av era bloggar som blir veckansblogg och där efter gör jag ett inlägg med bilder och fakta om er blogg. Så... Klara färdiga... Kommentera! ;) Lycka till allihopa! :D

blue
Inspirations bilden denna veckan, älskar att klä upp mig men ibland vill jag inte se så uppklädd ut, då skulle detta verkligen vara perfekt!
Vad tycks?

You are unique
Detta är något som ni aldrig ska glömma, ni är unika. Låt ingen göra er osäkra, ledsna eller på något sätt förstöra för er. Ni är starka!

Nu tänker jag krypa upp i soffan och mysa med den del av familjen som inte sover, till er säger jag godnatt!

Vad brukar ni göra innan ni går och lägger er?

Grillning på gång med familjen här i det fina vädert. Hoppas ni har lika mysigt väder var ni nu än är. Skulle bara uppdatera lite kort och skryta lite om vad jag ska göra, men nu ska jag skynda ut till grillen och hjälpa mamma samt duka bordet där ute.
Ha det bra!

Tack till alla som peppat och önskat lycka till! Gick verkligen helt super bra och längtar efter att få höra skivan! Nu har man sovit en riktigt skön natt i sin egen säng men är fortfarande halvt i dvala efter de tidiga morgonarna. Har verkligen stor trivits i studion och vår studiotekniker var så himla go att jobba med. Riktigt duktig var han! Blev glatt överaskad när båda av våra sjuka lärare kom till studion på torsdagen och stöttade oss! Har verkligen riktig tur som har de som lärare! Idag har jag tagit det väldigt lugnt, handlat lite saker till badrumskåpet och även planterat blommor med käraste mamma. Blogg inspirationen är på topp men blir ändå dålig nu i helgen då jag ska på spännande äventyr till min bror. Kommer säkert uppdatera mer idag och förhoppningsvis göra några tidsinställda inlägg så kolla in på bloggen ändå! :D Måste tacka än en gång för alla söta kommentarer och även at ni kollar in på min blogg! :)

'
Vad har ni gjort i veckan? :D

Hur nervös som helst inför skivinspelningen men känner att jag ändå ska skriva ett inlägg eftersom jag på tre dagar inte kommer ha tillgång till dator. Ska bli jätte kul men är hur nervös som helst! Så blir tyvärr tre dagar utan inlägg, men massor utav musik och annat kul för mig! Hoppas att ni också ska göra något helt underbart denna veckan! Nu ska jag såklart kolla på Morgan och Ola-Conny på tv:n och chilla med en kopp te. Önskar er alla en riktigt bra vecka och hoppas att vi hörs på fredag!
Tills dess vill jag ha massor utav blogg ideer m.m! Ha det bra!

Summer feelings

Veckans bild, väldigt flickigt och gulligt.

Känns som om man precis packade inför tysklands resan och längtade ihjäl sig inför det. Men nu är det dags för den där väldigt nervösa "gud jag kommer dö" känslan inför skivinspelningen. Hoppas att det går riktigt riktigt bra och att jag för en gångs skull kan bortse från mina seriösa självkänsle problem när det gäller att sjunga. Gud detta kommer bli riktigt kul och spännande!! Har haft väldigt mycket att göra i skolan och utanför att jag inte hunnit uppdatera bloggen på jätte länge, väldigt tråkigt! :( Men Igår var jag i alla fall i ystad och kollade in bilarna och åkte runt med dom, tråkigt väder men roligt folk och massor utav bilar!

Var någon utav mina läsare i ystad igår?