Godmorgon,  är pigg och glad idag även fast jag inte sov så värst länge så tänkte göra ett "stil" inlägg såhär på morgonkvisten! Jag älskar stickat i alla former på hösten och vintern, ja sommaren och våren också men enligt mig är det för varmt, så har gjort två små "collage" med två enkla stilar med något stickat i varje. Allt vitt, grått, svart, himmelsblått och vinrött stickat känns så himla mysigt enligt mig, såklart andra färger men det är dessa jag fastnat för denna vintern.
Black and white, knitted


 
 
Red and black, winter
 
Red and black, winter by wictoriia featuring wedge shoes

Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om dessa två outfits. 
 

Multitaskar genom att ha ansiktsmask på mig, borsta tänderna (eller i alla fall försöker) samtidigt som jag bloggar, går sådär så måste pausa för att verkligen skriva eller tvärtom. Har ont i ryggen, magen och fötterna och känner mig allmänt sliten just nu så det är snart dags för mig att sova. Måste fundera ut flera sätt att locka läsare till bloggen och också ta mycket fler bilder så att där inte blir bildlösa inlägg allt för ofta. försöker också komma på massa musik/videoblogg/stil/naglar/andra-konstiga-saker att skriva inlägg om så att det inte bara blir non stop utav min vardag och mina tankar. Men måste verkligen säga att skriva blogg har hjälpt mig mycket de senaste åren med att skriva av mig och sådana saker, det är sjukt skönt att kunna skriva av sig och ändå veta att man kan få lite såhär "respons" på det. Även om i början av min blogg period var det flera som frågade om jag var så deprimerad, men bloggen var mitt sätt att få ut det onda så att jag kunde vara glad och mig själv på dagarna. Borde verkligen sova men har fortfarande för ont för att sova, så hoppas inte mamma märker att jag fortfarande är vaken och inne på datorn :3 Är lite busig, måste i alla fall försöka vid minst halv tolv att sova, får jag i alla fall sove en timme mer än inatt då jag satt uppe och kollade på "Raise your voice" och grät halva natten för att den är så sorglig. Kanske ska börja recensera filmerna jag ser i brist på annat att blogga om. Det är alltid något. Nu avslutar jag detta inlägget men tror jag kommer att fortsätta att knåpa på ett annat. Sov så gott alla läsare. *Tyvärr ingen bild för jag har inte lagt in dom än*

Försöker övertala mig själv att spendera de sista ljusa stunderna idag med en fin promenad med kameran även om min fot bara värker utav tanken, känns som om det är nyttigare än att stänga in mig på mitt rum med massor utav Ed Sheeran och One Direction musik och te. Fast det är så mysigt att bara ta det lugnt med musik och höra prasslet från löven där ute, men musik och te blir det ändå mycket av när jag väl ska sätta mig och göra klart skolarbeten, inlämning imorgon och har 4 "punkter" och några fina paint-bilder kvar att göra. Så får ta på mig halsduken, vantarna och skinjackan och bege mig ut i höstvädret, inget regn så perfekt foto väder, eftersom jag ändå måste varva ner innan jag tar itu med uppgiften. Får bjuda på bilder senare. Måste även påpeka att jag försökt mobilblogga utan framgång då den inte vill skicka iväg mina inlägg, blir lite halvsur på appen då. 

Måste ta ihop mig, börja skriva om sakerna som plågar mig istället för att trycka in dom ännu längre in. Har varit allt för mycket på sista tiden att bloggen blivit försummad. kanske var det något jag behövde, i början i alla fall, att få en paus från "online livet" och koncentrera mig på att tänka, plugga och vara en bra vän. Vilket jag inte känner att jag varit den sista tiden, har varit alldeles för slut för att kunna koncentrera mig på något annat än det som "måste" göras, plugga. Så tog en paus från livet här i lövestad och åkte till min bror i malmö, känns mycket bättre nu faktiskt. En helg med barn och spring är nog det man behöver för att inse att ens liv inte alls är så ut-tröttande som man tror. Så till halloween ska jag umgås med mina fina vänner och vara glad, ska se skräckfilm, äta glass och fjanta runt. Det har jag redan bestämt så det så.  Men nu blir det no som toppar min kväll, det och massor av te och kaffe då jag äntligen får dricka det igen istället för isvatten och svag saft. Hösthumöret är på topp och detta inlägget är säkert helt ointressant, men höst inspiration är det bästa som finns. Akta er bloggen, höst inläggen är på väg.