Har inte särskilt mycket att säga idag, vaknade alldeles för sent och var måtligt irriterad över det. Men ändå, dagen har varit bra och jag ska faktiskt snart gå och lägga sig, känner mig riktigt duktig. Men det kan vara för det faktum att datorns batteri bara ska hålla en liten stund till, haha. 
 

Tänkte tipsa om en tuff sida där man designar sina egna mobil skal, kanske är ett tag efter men tycker det är en bra idée och självklart gick jag in och designa ett. Dock tycker jag att 299 riksdaler är lite väl dyrt för ett skal, men ni kanske kan tipsa om en sida där man kan designa själv för en billigare peng? I alla fall på denna sidan kan man designa sina egna skal men också köpa och redigera sådana som andra har gjort!  Hittade 4 jätte snygga skal som andra har gjort och tänker självklart visa dem! Det fjärde måste nog vara ett av de jag älskar mest där, helt underbart fint.
Här är även mitt som inte finns på själva sidan dock, men om ni gillar det så kan ni ju alltid be mig om bilden så kan ni få låna den till skalet. Väldigt random men ville verkligen prova sidan innan jag skriver om den på bloggen, jätte lätt att redigera och få fram roliga grejer av det! Perfekt om du vill ha ett skal med bilder på kompisar m.m eller om du bara vill skryta med dina design skills.
Vad tyckte ni om mitt försök?

Har helt glömt bort att end nämna påsken här i bloggen ju? Såklart så önskar jag alla en riktigt glad påsk (även de som inte firar påsk) Och bjuder på en... ja kanske inte då påskig bild men ändå! :) Hoppas att ni alla har haft det underbart i alla fall och än en gång glad påsk på er!
 

Har ett sug efter att sjunga och spela just nu men mitt huvud är inte riktigt med på det, är trött efter den grymma tjejkvällen och har sån huvudvärk att jag knappt kan kolla på mobil skärmen just nu. Trots de så ville jag inte lämna bloggen tom! Tjejkvällen var fylld med god mat, fina vänner och skräck- och komedifilmer. Lika kul som vanligt att träffas utanför skolan och riktigt mysa! Det kommer fler inlägg när jag fått vila en stund, så går och vilar nu.

En sak jag är jätte bra på är att försätta mig själv i alla de pinsammaste situationer... När det gäller allt...
Till exempel en gång när jag och mina föräldrar var på en bil utställning som hölls utomhus, alla med kameror gick och fotade de fina bilarna men jag skulle naturligtvis fota en fin färggrann buske (på bilden nedanför) istället för att fota den där prisbelönta chevan från 60-talet (sånt kommer man ihåg om man är en obotlig bilnörd). Så gick jag fram till denna fina buske och hann knäppa några bilder(aldeles för många) förrens en lätt berusad man kommer fram från busken och säger glatt 'jasså här står du och fotar busken' med en allt för stor betoning på det sista ordet. Alltså hade jag stått där i en minut och fotat busken han stod och pissade bakom utan att märka honom. Min reaktion var då att svara innan jag tänkta 'jamen den var ju så fin' (bra svarat Vicky, bra svarat...) Kan ju säga att han bara såg ännu gladar innan han staplade iväg och jag insåg vad som hade hänt. Detta har jag dock inte berättat för någon och kände mig därför tvingad att lägga ut det på bloggen så att ni kan skratta med mig, eller åt mig.

Har många gånger hört orden 'tiden är en människas värsta fiender' eller 'vi kämpar mot klockan', samtidigt så är vi tacksamma över att tiden går så att vi ibland kommer bort från de saker som vi inte vill göra. Ibland så behöver man känna hur tiden går för att veta att man lever. Det är det jag behöver just nu, för det känns som om tiden står stilla ibland, det kan väll inte bara vara jag som känner så? Det kan väll inte bara vara jag som är tacksam att tiden går så att man inte fastnar,så man inte råkar sluta leva för nuet. Det är trots allt framtiden man längtar efter.
Hur känner ni inför framtiden?

Mitt påsklov har ärligt talat inte varit särkilt "påskigt", inte än i alla fall. Det mest påskigaste var nog de två söta påskärringarna man såg gå runt i byn idag. Imorgon blir det att åka till en av mina kära vänner och ha tjejkväll med 'gänget' och längta ännu mer efter den femte. Har blivit besatt utav att läsa bloggar och vill gärna ha nya tips på bloggar, det kan vara din egna eller någon annans!
 
Rubriken har absolut inget med själva inlägget att göra men det får duga.
 
 

Fyllde äntligen år igår och var insnöad här hemma så blev en lugn och mysig dag med föräldrarna, fick god mat, tårta och en bil. Japp, och inte en liten leksaksbil eller något sådant utan en riktigt bil som jag kan använda när jag får körkort! Kan ju bara säga att mina föräldrar är bäst. Så i helgen blir det att fira med min bror och hans familj och längta tills den 5 april då det blir konsert i lund, ahhhh! kan inte vänta längre! Mycket har hänt och jag längtar efter så mycket just nu att det inte är klokt! Så en överglad sexton åring säger hejdå och hoppas att ni haft och har det jätte bra! 
 
Ni får se en del av mitt bildprojekt också, kan någon tipsa om någon bra lite kändare fotograf?

Nu kan jag börja förstå varför människor bokstavligen skriker efter våren, hur mycket jag än älskar snön och kylan längtar jag lite till sommarlovet och de läxfria och mer lättklädda dagar de tillför. Har fullt upp med, ja livet, att jag knappt haft tid att andas känns det som. Läxor hit och prov dit, exakt som det ska vara i nian antar jag. Men det är kul, så spännande och händelsefullt. Tar dag efter dag i väntan på sommaren men utan att förspilla glädjen över snön och kylan som vintern har tagit hit, kommer sakna den som attan när sommarn väl är här. 
"only miss the sun when it starts to snow"