Bara heads up att jag är på mest inne via mobilen just nu och att jag inte kan svara på kommentarerna via bloggen, försöker svara på era bloggar så att ni ser det och tycker det är ett bättre alternativ eller vad tycker nu? Det är trots allt till er jag svarar! Dagen har innefattat mycket te och kaffe och inser hur jag kanske är beroende av dessa saker just nu, verkar bara bli värre och värre! Håller för övrigt på att packa ner lite saker och sitter och sjunger uppe på rummet efter säsongsstarten av once upon à time, så bra serie!

Snurrar runt lite "all over the place" och är upptagen med skola och allt sådant nu när det börjar närma sig avslutning. Har ännu inte förstått att jag går ut nian om 23 dagar, alltså jag vet inte ens om jag är glad eller ledsen över det men ett äventyr ska det bli! I helgen kommer uppdateringen vara dålig så känn er förvarnad då jag drar iväg till min bror och nog inte kommer ha tid till det. Ska få träffa stora Loke som börjat hitta på hyss nu. så taggad! Vad ska ni göra i helgen mina fina läsare?

Längtar till sommaren för allt det fina vädret och långa fotorundor, har så himla mycket ideer och vill fota allt möjligt nu! Så har en fråga till er, vad gillar ni att fota? Är det blommor? Människor? Bilar? Eller något annat skoj?

Är sjuk fortfarande och ligger i soffan med mängder av te och omringad av papper. Försöker snabba på att bli frisk och vi får se hur det går! För övrigt har kommentarerna börjat komma in och det känns så mycket roligare att blogga då! Ska fixa fler inlägg och även läsa era bloggar nu! Hoppas ni har det bra och inte är sjuk nu när väl våren börjar komma igång på riktigt! (fast för 5 minuter sedan så regnade det här, vi säger ändå att våren är på topp, regn är trots allt väldigt mysigt) Bilden har inget med inlägget att göra men den fanns på min mobil så den fick de bli.

Är allt för lat när det kommer till att måla naglarna, tycker det är så fint när folk matchar sina naglar til sina kläder men jag är allt för dålig på att göra det själv. Men på sommaren brukar tiden att göra det och viljan att väll göra det komma fram och har några färger jag tror jag kommer använda rätt så mycket nu i sommar. Rätt så färgglada och en stor skillnad än de neutrala jag oftast slänger på för att få den där fräscha looken. Ska även träna på min franskmanikyr och även börja göra mer färgglada och glittriga tippar då det ser helt fantastiskt ut. Dessa färger kommer synas på mina naglar mycket i sommar.
Bilden gör inte färgerna rättvisa, den längst till vänster är ännu orangeare i verkligheten och den ena utav de som ser blåa ut är mycket grönare i verkligheten.

Var iväg en runda till några affärer igår och fick hem några fynd bland annat två stycken smycken för 40 riksdaler tillsammans! Det var en "två för en" rea så jag betalade egentligen endast för halsbandet ni kan se på bilden, halsbandet kostade alltså 40 kronor och armbandet som jag fick till kostade egentigen bara 30 kronor vilket hur som helst är ett fynd. Blir glad av att hitta sånna fynd och jag är otroligt snål (haha, oops) så blir helt själaglad av reor och billiga saker. Dessa fynd hittades på Lindex och kommer att användas flitigt.
Vad är ert bästa respektive värst köp någonsin?

Varning för tråkigt inlägg om exakt ingenting!

Känn er varnade och nu tänker jag bara säga att jag är dålig på att uppdatera. Inga men eller för att eller något dylikt, jag bara är det. Är hopplös, men tänker försöka i helgen.

Dricker chai-te och försöker må bättre medan jag ligger och tänker på allt och inget. Ska försöka piggna och friskna till tillräckligt mycket för att kunna gå till skolan imorgon. Har ni några smarta tips för att bota förkylningar?

Okej bilden gör inte att det ser särskilt gott ut men det är det verkligen. När man inte mår bra (eller när man mår bra) måste man ju få lyxa till det lite, så just nu sitter jag och äter bananer och hasselnötskräm. Jäkligt gott.

Nej det gör jag inte, gjorde det igår men sopen bestämde sig för att hata mig och ute skicka iväg inlägget..

Hade tänkt spendera långhelgen med att mysa, vara allmänt lat och må bra men det gick helt fel för på kvällen till torsdagen så skrev jag klart en skoluppgift och mådde sedan illa fram tills ungefär 2 på natten. Skyllde på att det kanske var något jag ätit eller så och att det skulle gå över snabbt men oj vad fel jag hade. Torsdagen spenderades med att ligga i soffan insvept i en filt och ett täcke, frysa som satan och sedan få reda på att jag hade 40 graders feber. Febern gjorde i alla fall att jag sov som en liten bebis hela natten och vaknade med lite lägre grader. Kan säga att min hals känns som om någon matat mig med glasskärvor och mitt huvud exploderar varje gång jag reser mig upp, men inte nog med det så har min näsa börjat rinna nu så känner mig extre fräsch. Har inte varit aktiv på bloggen men livet(mest skolan) kom ivägen.