Som några kanske vet är jag helt och hållet beroende av kaffe. Började dricka kaffe dagligen sommaren innan gymnasiet, då var det väll en kopp antingen på morgonen eller vid middagsfikat, men nu överlever jag inte tre timmar utan kaffe. Min familj kommmer börja tycka att jag ska in på koffeinrehab om det fortsätter såhär. Men koffein från kaffe tycker jag ändå är bättre än från energidryck som brukade vara min standard dryck.  Så på dagar när jag är hemma vill jag ibland lyxa till det med något utöver det vanliga, och då brukar det bli en hemmagjord latte. Eftersom mjölkskummaren mystiskt försvann i senaste flytten får jag nöja mig med att försöka vispa till den så gott det går.
Så gott och ännu enklare, allt man behöver är varmmjölk, kaffe, gärna lite starkare än vanligt, och sedan för att lyxa till det ännu mer vanilj sirap eller GranArom's instans cappuccino pulver i smaken "White".

Dagens lilla frukost medan jag försöker besegra huvudvärken. Sitter och sörplar på fräscht och uppiggande gurkvatten samtidigt som jag tar tag i sorteringen av gårdagens bilder. Några guldklimpar finns där nog. 
Senare får det bli städning och lite matlagning då jag är hemma själv och får fixa lunch åt mig själv, detta kan bli spännande.

Av lathet och migrän så kommer inte bilderna från dagen upp här ikväll. Tänker försöka få så mycket sömn som möjligt innan jag ska upp tidigt imorgon igen. Men dagen var fylld av bilar och massor av glada människor så trots migränen som satt igång klockan 9 var det en toppen dag.

Lördag och massor med planer. jag, familjen och kameran drar ut på äventyr med bilen. Passar på att fira det fina vädret med kjol och matchande läppstift samt halvlockigt hår. Bilder från dagens äventyr kommer upp på bloggen ikväll.


När man har en veckas extra påsklov och man vet att man behöver plugga inför det där kemiprovet men ändå likas finna sig med endast 2 dagar kvar att plugga, det var ungefär så min onsdag såg ut. "Hm, vad ska man göra idag nu när pojkvännen åkt iväg på en liten resa, mine craft hela dagen? Vad säger du om det Vicky?" tänkte jag lite ignorant och insåg sedan at tjag trots lov har provdag på fredag. Har skrivit ungefär 15 sidor med anteckningar till kemiprovet och har två till moment att gå igenom och sedan testa dessa nyvunna kunskaper.. Oj glömde ju också bort att vi har ett litet matte prov där också, aja det får vara planerat till eftermiddagen. Vad hände med mina pluggplaner egentligen? I måndags skulle jag ju börjat, men ack varför göra det när man kommer hem vid ett tiden och tänker well, hey varför inte slösa bort hela dagen på att förvirra bort mig på mine Craft tills jga insåg att det enda sättet att komma hem var att dö haha. Produktiva dagar när de är som bäst. Sedan på tisdag blev det fika och att träffa gamla kompisar vilket kändes väldigt trevligt men det gjorde att jag inte fick pluggat förrän vid ett tiden på onsdagen.
Vad hände med detta inlägg, haha så mycket text för en sådan alltför vanlig förekommande händelse.
 
 
 

Åh vad många bloggare jag härt nämna DENNA sida. Jag har också länge tänkt att det säkert är svindyrt och så mycket fina kläder att jag kommer drömma ihjäl mig efter dom. Men rean är galet bra och kläderna ännu bättre. Åh så mycket jag har hittat som jag vill ha, och så mycket för under 100-lappen! Mina skills att sätta ihop dessa bilder till ett kollage svek dock, fast om jag ska säga sanningen är jag bara för lat. Klicka på bilderna för att komma till produkten. Uch vad jag vill ha! Vissa bilder ville inte vara i samma storlek så dom fick inte vara med.
 
 
Har ni en önskelista från just Sheinside.com?
 
 
 
 

Åh nu händer det verkligen! Inga mer kala träd eller kyliga dagar, åh vad jag vill kunna gå i shorts redan nu!
 

Var på min första parmiddag, haha, för jag antar att det var det de var egentligen. En mysig tacokväll med syster, hennes sambo, min underbara gudson och pojkvännen. Och självklart ville min kära syster ut och fota, jag har blivit så obekväm framför kameran men både hon och min pojke kämpade för att få det bättre. Och man kan ju inte vänta sig något annat än ett underbart resultat när det kommer till min systers fotograferande!
Rekommenderar er starkt att besöka hennes blogg HÄR och kanske till och med beställa en tid för fotografering? 
 

Har äntligen hittat nude läpprodukter som passar min bleka hy! Hurra! Har länge letat efter det perfekta nude läppstiftet men bara hittat sådana som inte fungera så som jag vill. Antingen har de varit för mörka, för mycket röda undertoner eller alldeles för ljusa så att det ser ut att man tar upp trenden med idominsalva på läpparna igen. Nej inget som jag tittat på har passat. Men när min födelsedag stundade så körde mamma och jag iväg på jakt efter en ny mascara och då hittade jag det! Inte ett läppstift utan hela TVÅ stycken läppglans som var helt fantastiska! Nämligen IsaDora Moisturizing Lip Gloss! De ser näst intill identiska ut på bilden men det ena är mer skimmirgt och lite skirare, det andra är lite mörkare men tonar ner mina rätt rosa läppar rejält. Åh älskar dom! De håller verkligen länge och är så, så fina. De kostade kring 129 kronor styck om jag inte miss minner mig, men ack så värt det!
Färgerna heter nr 41 Noisette och  nr 26 Mocca Pink. På bild är även en swatch av en annan läpprodukt jag fick med mig hem, denna kommer i ett senare inlägg.