Snabb foto inspiration från WeHeartIt i allt det här vardagskaoset innan sommarlovet slutar.
 

Medan spellistan dunkar i bakgrunden Lauren Aquilina sjunger om att vara en syndare så städar och bloggar jag i mina, hyffsat, nya mjukisshorts från HM. De är så sköna att jag nästan gråter varje gång de åker i tvätten. Helt klart värt de 50 kronor, så mysiga och söta som de är. Är helt klart ett av favoritplaggen och hade nog kunnat leva i dom resten av livet om det gick!  Som pricket över i:et matchar jag med en skrikigt orange tröja.
 

Inskaffat en efterlängtad anteckningbok, kan äntligen hålla koll på mig själv utan att skriva ner all ideér, tankar, planer och sådant i kalendern. Perfekt storlek (aka lika stor som min kalender. Så perfekt att ha i väskan tillsammans med en penna för att kunna snabbt antecka, man vet ju aldrig när det behövs. Denna snygga sak kommer från BoOhlsson i Tomelilla (hej! här får du mest för pengarna) och kostade 39 riksdaler, prisvärt!
Hur håller ni koll på saker och ting?

I onsdags bar jag en svart topp och jeans, så på denna slappa fredag kör vi favorit i repris fast mindre uppklätt. Så jag drar ut på lugna äventyr iklädd mina bekväma boyfriend jeans och ett lite croppat linne. Är riktigt taggad inför dagens äventyr och kommer antagligen komma hem några kronor (läs många) fattigare. Resultatet ser ni nog om några dagar eller så! Observera hur brun jag har blivit denna sommare, suck.
Enkelt är både bekvämt och snyggt. Har ni några favorit basplagg?
 

Eftersom mitt värmeskydd tog slut och jag numera alltid vill fixa mina toppar med plattången innan jag lämnar huset, så att de inte spretar overallt och ingenstans, så fick jag ta och fixa nytt. Så tänkte att jag skulle prova Proffs värmespray. För 59 kronor på Åhlens hittade jag denna och ska snart testa denna, och då återkommer jag såklart med en liten recension. 
Har ni provat denna och vad tyckte ni isåfall? Har ni något annat tips på hur man skyddar sitt hår på bästa sätt?

Gårdagen frambringade en stund i lund med shopping, thaimat och trevligt sällskap. Och måste sannerligen ta det lugmt med shoppandet nu haha!

Har ni någon gång haft en sån dag då man grubblar på allt? Övertänker och dividerar om allt från petitesser till världsproblem. När allt från en billigt trickfilmad schampo reklam till en artikel om världshungern väcker så starka åsikter hos en att man knappt kan hålla sig. Att det känns som om man ska explodera under trycket av dess outsagda saker. En sådan dag då hat och kärlek blandas vilt till en stor känslostorm där ens känslor skrattar och gråter tills ens kropp inte orkar. En sådan dag man blir slö bara av ens egna tankar. Har ni någon gång haft en sådan dag? Eller som jag, en sådan vecka. Månad. Kanske till och med år. Vem håller räkning när man har moll-skalor och sightsavers att tänka på? Mina tankar är konstant i kaos av lösningar, problem och frågor. Nästan som om jag borde ha en diagnos. Det finns ju bokstäver för allt idag. Ja, MBD och ADD sen slänger vi in lite Hn i mixen så är vi klara. Man kommer på sig med att prata om allt och ingenting, i samma mening. För ens kropp är för långsam för ens tankar. Mitt tangentbord och mina fingrar hinner inte med i detta virrvarv. Under denna stund har ett hundratal andra tankar svävat bort. Meningslösa och storslagna. Hur orkar man hålla allt under koll. Jag hade nog kommit längre i mitt liv om alla mina tankar skrevs ner, uppfinningar och planer. Hade kanske varit en svensk, kvinnlig, version av Bill Gates. 17 och miljonär, hade inte det varit något? Hade jag ens njutit av det? Jag hade velat ge. Bara ge och ge tills jag lever som en vanligt arbetande människa. Eller vänta vad är nu klassifierat som "vanlig"? Kanske vill jag leva lite över medel, kunna njuta lite extra. Kan ens pengar få en att göra det? Och där drev tankarna iväg om pooler omringade av fejk palmer och att kunna hyra Johnny Depp för en kväll. Så, frågan återstår, har ni någonsin haft en sådan dag?  För jag tror minsann min har varat i si sådär 17 år.
 
 

Åh har varit några tuffa dagar fyllda med migrän och sådan, så en liten paus fick det bli. Men för några dagar sedan blev det till att fota några fina rosor som mamma fått utav en vän. Klagade dagen innan på att vi har för lite snittblommor här hemma, och så vips kom dessa hem! Passade på när de började hänga att snorpa åt mig några för att fota och här är ett utav resultaten. Så vackert ljus mot kvällarna när det blir mindre skarpt och man kan njuta ordentligt utan att bräna sig av att gå ut heller. Snart kommer lite shopping bilder för herre mitt hjärta vad jag har shoppat sen lönen kom in. Tacka vetja för sommar rea!
Vad har ni hittat på de senaste dagarna?