Letar som en galning efter ett contour kit för ett rimligt pris men hittar inga alls. Funderar på om man ska satsa stort och köpa Anastasias Contour Kit eller om man ska leta vidare efter ett budget alternativ. Har ni några bra tips på någon contour produkt?
 
 

Eftersom jag ska fortsätta med kursen i Gehör & Musikteori efter jul fick jag en läxa att planka refrängen i Born This Way av Lady Gaga. För er som inte vet är att "planka" när man endast genom att lyssna skriver ner de noter och ackord som spelas, och sätter tonart med mera. Jätte kul uppgift och riktigt klurig, dock tur att man hört låten innan och kan bestämma intervallerna redan innan man sätter igång. Jag använder mig av det online-baserade programmet NoteFlight för att skriva noterna, ett väldigt bra program som inte är så klurigt när man väl kommit in i det. 
Så kul att kunna höra tonerna och leka runt så pass mycket, om ni är intresserade av att göra arr eller att ta del av andras noter så rekomenderar jag er att klicka in på sidan! 
 
Men nu ska jag ta och få klart läxan och lista ut lite fler knep på sidan! 

Passande efter biologiprov där geosfären spelar roll.

Att gå musik-natur är ett av de bästa sakerna jag gjort i hela mitt liv, även om det är extremt krävande. Utöver de redan svåra och tidskrävande naturämnena läser vi GeMu, d.v.s. gehör och musikteori, och minst två stycken ensembler, i mitt fall blir dessa tre nu till våren (och förhoppningsvis fyra i trean). Trots mina utbrott på det nya betygssystemet hade jag inte kunnat önska något bättre. Har fullt upp med att överleva innan julen och har idag genomgått ett två timmar långt populations ekologi prov. Men tror äntligen att jag känner mig lite säkrare inför framtiden, har planer på komvux för att läsa mer samhällsämnen och sedan väntar nog juridik för min del. Antingen detta eller antropologi. Kom av mig från ämnet. Ville göra detta inlägg så att ni var med på noterna, mina dagar går åt till sång och läxor men saknar bloggandet.