Detta är en repost då något gick fel och tvingades skriva om hela inlägget, håller tummarna att det fungerar.
 
Älskar verkligen högklackade och ville visa ett utav mina högt älskade par. Köpta inför avslutningen men passar exakt lika bra till skinnyjeans och boyfriendjeans som klänningar. Dessa är inköpta för lite mindre än ett år sedan på dinsko för 399 riksdaler. Gjorde dock misstaget att inte gå in dom innan avslutningen vilket resulterade i mycket stapplande.
 Har ni några obsessions så som jag med skor?

Har sjukt nog vaknat i tid och allt dessa två dagar, kommer nu jinxa det genom att skriva det också, imorgon blir det lite sovmorgon då kören är inställd. Får en kvarts mer sömn, känner mig lycklig.
 
 
 

Smink är enligt mig sjukt kul, och jag älskar att sminka mig när jag får ta min tid på mig. Och till fest har man ju oftast det, så här kommer sminket som jag använder till lite mer uppfixade. Basen är rätt så lik en mer uppfixad vardag för mig fast med rouge, oftast en rosa men ibland tar jag den brunröda från mårket claudia.
Oftast nöjer jag mig sedan med en brun sotning, då anvönder jag ibland ögonskuggstrion från fate of flower som jag skrev om för ett tag sedan. Och eftersom jag älskar glitter så använder jag ibland en Dazzle me lösögonskugga som är guldig och helt underbar. 
Och jag älskar verkligen att leka runt med lösögonfransar, just dessa är nr 2 från depend.
 
Brukar ni gå all in för fester eller kör ni lika dant som till vardags?
 

En liten mobilblogg såhär kvart i 7 på morgonen, har varit uppe i drygt en timme. Är så taggad inför den första skoldagen på 2 veckor vilket inte många nog säger inför skolstarten idag. Men idag kommer bestå av fysik, idrott och ett litet svenskprov som väntat på mig öänge nu. Hoppas att ni har någit att se fram emot på en måndag som denna.

Åh vad härligt med alla vårtecken som visar sig nu! Börjar få sånna vårkänslor att jag knappt kan sitta still längre, att plugga är omöjligt då jag hela tiden blir påmind om det fina vädret och alla stundande planer. Men idag ska en franskuppsats och lite matte bli gjord över en kopp te och lite nybakt paj om en halvtimme. 
Har ni förevigat några vårtecken i år?

Vardagssmink är ett stort bekymmer för mig då jag är så grining på morgnarna när jag går upp 5:30. Så slänger ihop något av dessa sakerna på bilden. Det är enkelt och så få steg att till och med jag hinner med det. Dock använder jag inte fundation varje dag utan det är mer när jag inte har tagit för lång tid på mig med att äta. när jag fixat ett problem med kameran kommer bilder på sminket också och inte bara vad jag använder. Så mitt smink till skolan består oftast av concealer (som är slut), maybellines affinitone puder, en bronzer från make up store som min mamma haft som trycket slitits bort från, en random ögonbrynspenna som är brun men med röda undertoner för att komplementera håret. För ögonen kör jag en lite tjockare och utsvängs eyeliner med den bruna ögonskuggan i creaset och sedan Maxfactors eye brightening mascara för gröna ögon. Älskar vilken skillnad mascaran faktiskt gör för att få ens ögonfärg att stå ut mer.
 
Vilka sminkprodukter kan ni inte gå utan?
 
 

Älskar att pyssla med håret men har inte alltid så mycket pengar eller mod till det, just nu är mitt hår en röd nyans som börjar bli väldigt urtvättat. Vilket det får vara ett tag till innan det blir mörkbrunt med röda nyanser och eventuellt lite ljusare slingor. Är sjukt pepp på att prova på detta och få ett mer naturligt resultat än det röda jag nu har haft i snart 4 (!) år.  Så för att stilla kliet i fingrarna har jag spenderat morgonen på weheartit för att kolla på just hår.
Åh vad jag älskar hår! Nu gäller det för mig att hoppa in i duschen och fixa mig innan vi kör iväg till motorklubben.

Älskar att testa produkter, speciellt om de är billiga så att man kan försöka hitta något man verkligen, verkligen gillar som inte spräcker ens budget. Så när jag för att tag sedan var och handla hittade jag ett reaställ med billigt smink från något okänt märke och mitt reahjärta tog ju över direkt. Smink för 10 riksdaler styck, jag hade inte alls stora förhoppingar utan blev bara lite shoppingglad. Köpte 2 stycken ögonskuggstrios, 2 stycken svarta eyeliner och även ett vanilj luktande läppbalsam som jag inte har bild på för jag använde upp det på typ en vecka, oops. Märket heter fate of flower och är inte ens säker på om det finns på andra ställen än i lilla skåne.
Detta var absolut höjdpunkten, den flytande eyelinern. Den sitter heeela dagen och flyttar sig inte alls. Hade lätt kunnat tro att denna produkt var gjord utav maybeline eller liknande. Den är intensivt svart och inte för rinning som så många andra budget alternativ. Har till och med sovit med den på utan att den kletat ut sig, fy på mig men asbra för produkten. Den enda nackdel jag kan se med den är aplikatorn, det är en hård filtspets som jag inte kan hantera särskilt bra så jag väljer att använda en vanlig smalare eyelinerpensel vid applikation. Känner att jag annars skrapar av produkten samtidigt som jag sätter på den och då blir det sträck och färgen blir ojämn vilket inte är någon höjdare. Men jag gillar ändå den pensel jag har vid sidan om så gör så vid all applicering av eyeliner så är inget minus för mig. 5/5
Färgerna är lagom skimmriga för vardag och rätt så pigmenterade, har bättre men som också är betydligt dyrare. Dessa är dock asenkla att blanda med och håller sig på plats och är jätte fina färger som man enkelt kan göra en hel ögonsminkning på. Den enda jag inte gillar är den vita ögonskuggan, den ser smutsig ut men fungerar när man ska göra sotningar. Här får man vad man betalar för, fast de är helt klart värda lite mer. Dessa är de slit och släng ögonskuggor jag tar med mig för uppfixning och även som jag använder rätt ofta på morgnarna när jag ej har mycket tid. 3/5
 
Så budget alternativ kan vara exakt lika bra som de dyra sminkprodukter man köper.  Har ni någonsin hittat några bra saker som ni inte hade förväntat er var så pass bra?
Detta är för övrigt lite introducering inför två inlägg som kommer upp om ett tag.

Firar den nya extremt fina bloggdesignen med en kopp te, min syster är verkligen bäst. Nu har jag fått den återuppstart jag så länge velat ha och jag hade inte kunnat vara nöjdare!  Tack tusen gånger om!
 
Tjejkvällen var lugn, mysig och välbehövd. Vi åt gott, pratade om allt mellan himmel och jord och åt lite till. Saknar de så satans mycket hela tiden så detta var verkligen helt fantastiskt.
Hur har ni spenderat erat sportlov, om ni nu haft något?
 

I julklapp fick jag utav min bästa barndomskompis en väldigt genomtänkt present som jag verkligen älskar, är dock lat och har inte börjat använda den ännu. Men snart kommer där vara bilder på både henne och diverse annat. Hm, gillar verkligen ordet diverse idag. Är verkligen en utav de bästa klapparna jag fick och den passar sjukt bra in på mitt rum som ni kommer se senare i veckan. Blev så glad att hon helt visste vad jag önskade för samma helg hade jag varit ute på ramjakt utan några större framgångar! Och historien bakom att hon först köpte ett iphoneskal samma dag som jag smsade om min nya mobil gör bara presenten ännu roligare.

 

Apoliva är apotekets egna märke, rätta mig om jag har fel, och utlovar rätt stora saker för en mycket billig peng. Så medan mamma gjorde lite apoteksärende stod jag vid hudvårds hyllorna och letade efter roliga saker. Och hem fick jag en handkräm, ett ansiktsvatten och en sminkborttagning. Allt för priset av ca 130 riksdaler. Jag tänkte att det var ju perfekt att prova och eftersom min neutrogena sminkborttagning var helt uttömd så kände jag att jag hade en helt perfekt ursäkt.

 
1.Handkräm, runt 40 kronor. 2. Ansiktsvatten, ca 40 kronor. 3. Sminkborttagning, runt 50 kronor
 
 
Handkrämens förpackning är för det första jätte snygg och att ha den i väskan är helt perfekt både för storlek och utseende. För det andra är doften på den väldigt, väldigt god och så behaglig. När jag köpte den var vintern stundande och jag tänkte på de otaliga gånger min pianolärare klagat över att jag inte tar tillräckligt hand om mina händer i vinterkylan, och inte nog med att den doftade gott utan den fungerar även så bra att min pianolärare inte nämnt något om torra händer. Absolut kommer denna inköpas igen när den är slut, vilket den inte är i närheten av trots min besatthet utav den. 5/5
 
 
Min kombinationshy fick en liten törn utav kylan, hälften av mitt ansikte var torrt och hälften var oljigt om bara den. Naturligglans är asfint men jag tackar helst nej till den glans som infinner sig ibland. Rådfrågade en av expediterna och hon sa att ett ansiktsvatten på t-zonen skulle eliminera dessa bekymmer. Jag erkänner att oljigheten har trappats ner något men långt ifrån helt, dock är känslan efter man användt detta så himla skönt. Det känns otroligt fräscht och känns lite såhär kyligt eller mintigt på huden. Valde en oparfymerad då jag brukar satsa på det när det gäller ansiktsvård. 3/5
 
 
För det första, visst man får mycket produkt för pengarna men den här är galet jobbig att resa med. Önskar en något mindre förpackning så att man enkelt kan få ner den i väskan. Dock för det andra gör den verkligen jobbet, man behöver ta en lagom mängd, den är inte dryg men man behöver inte mycket produkt heller, vattenfast mascara,eyeliner och foundation försvinner direkt. Extremt plus att den inte alls svider när man får i ögonen heller. Älskar konsistensen och att det är en lotion istället för gel men har varit med om bättre. 3/5
 
Har ni några favoriter från apoliva?
 
 
 

har fotat diverse möjliga saker för olika inlägg och tänker snart ta en lång förtjänt dusch då jag känner att jag verkligen behöver lite ompyssling. sedan blir det bloggpyssel vilket jag verkligen ser fram emot!


Rumvisningen får vänta tills helgen för idag har jag planer att skriva klart en franskuppsats och mysa med kompisar och familjen, men en sneak peak bjuder jag minsann på.Men hoppas att det bygger upp lite spänning. Är lite halvt rastlös men känner att det inte är lönt att fixa sig än då det dröjer 8 timmar innan någon förutom min kära familj ser mig. Kanske fixar jag mig om någon timme för att sedan ta lite outfit bilder och sådant kul. Stay tuned.
 
 

 
 
 
Har så mycket kreativa känslor och idéer just nu att det kliar i fingerspetsarna efter att få sätta igång, vill fota, skriva och fixa och dona med allt möjligt. Ska fixa några detaljer i mitt rum för att sedan visa upp det i bloggen som min syster bad mig för typ närmare ett år sedan. Men just nu är jag nöjd med mitt rum så därför får det bli av nu. Idag vaknade jag brevid min kompis klockan halv 3 efter ett, vad som känns som, dussintals skypesamtal och en failad lol match. Har haft ett trevligt dygn med Elin som körde hemåt för några timmar sedan. Just nu kan jag inte låta bli att längta efter sommarn med brasor, musik och blommor.
 

Hade fyllt på med inspiration från höger och vänster (tumblr, instagram och gamla kära weheartit) för att verkligen ägna detta sportlov till massor utav den träning jag inte har tid till annars. Men som den lyckost jag är så sattes dom planerna på is när jag blev smittad av streptokocker, en ofarlig (för några dagar sedan hade jag nog sagt livsfarlig) halsinfektion men som måste behandlas med penicillin. Så eftersom penicillin och träning är ett stor no no får jag stå ut med att ha ett stillasittande lov, tänker dock inte överge mina nyttighetsplaner helt. Så nu när smittorisken är borta och energin är, ja i alla fall där lite, så ska jag in i duschen för att få tiden att gå så att jag kan äta igen efter dagens första tablett för då stundar kaffe för första gången på 7 (!!) dagar.
Hoppas att ert sportlov blir bättre använt än att tillfriskna!