Andra delen är här, och denna gången handlar det om skor. Något som jag verkligen älskar men aldrig hittar några som passar mig som jag faktiskt kan gå i, haha. Det är bara till att klicka på bilderna!
89 kronor för dessa underbara skor. FAVORITER
 
Än en gång endast 89 (!) kronor för dessa underbara skor. 
 
Och än en gång, 89 kronor. Älskar skor med remmar runt anklarna.
 
Och dessa bryter trenden och kostar 99 svenska kronor, älskar metallbitarna men plattformen är nog lite för mycket för mig.
 
Är ni också obotliga sko-älskare?
 
 

För oss som går på studiebidrag och har allmänt lite över när allt som är nödvändigt har betalats är det svårt att finna accesoarer som faktiskt är värt pengarna och inte är överdrivet dyra. Jag kollade in Nellys sida när jag fick reda på att de hade en stor rea och sålde ut mycket för en väldigt liten peng. Och jag hittade MASSOR som jag skulle vilja ha, så tänkte göra  några reainlägg. Eftersom jag hittade så mycket så får det bli indelat, så här kommer smyckes delan utav dom! Klicka på bilderna för att komma till artikeln!
 
99 kronor men supersnyggt!
 
Kostade 60 ynka kronor om jag minns rätt men är tyvärr slutsåld just nu. Absolut min favorit!
 
59 riksdaler, snyggt men ändå casual
40 riksdaler
Endast 40 riksdaler
 
Vilka hade ni kunnat tänka er av dessa?

 
 
 
 

 
 
 
 
 

Jag är en sån här "lite-för-lat-för-att-redigera-men-älskar-också-när-bilder-inte-är-redigerade"-människa, jag kan sitta och redigera mina bilder in i minsta detalj men det slutar oftast med att jag gillar och använder orginalet utav bilden ändå. Men jag gick igenom ett av mina bildprojekt som jag gjorde i slutet utav nian och kan helt och hållet inte bestämma vilken av dem som är bäst. Så nu tänkte jag ta upp det i bloggen, och fråga er läsare. Bilden togs nedanför ett takfönster på sommaren när solen höll på att gå ner så ljuset blev (enligt mig) härligt klart men oranget. På de två redigerade har jag ändrat så att ljuset inte är lika oranget, men med olika "undertoner" eller vad man ska säga.
1.Orginal
2. Redigerad, mer kontrast men nerdämpade färger.
3. Redigerad,mer åt det svart och vita hållet för att se mer gammeldags ut.
 


bild i repris från instagram, där hittar ni mig också som gatukors, men min dag ser exakt lika dan ut som den gjorde då. ska ta tag i svenskan och gehör- musik teori alldeles strax samtidigt som jag fightas med en satans förkylning som känns i exakt hela kroppen. har ingen koncentration och vill helst sova och hoppa i den extremt bra kramsnö som innfunnit sig här hemma.

Har ni några bra tips på hur man lättare kan koncentrera sig?

Sitter just nu och kollar igenom texter till lite jazzkörs låtar inför den stundande konserten imorgon. Är såklart hur pigg som helst och måste upp senast klockan 5 imorgon, totalt värt det. Så eftersom piggheten har innfunnit sig så har jag redan bestämt morgondagens kläder som kommer bestå av svarta byxor, en gråmelerad lite loosefit tröja, mitt kär nithalsband och mina nya ringar från hm

Det ekar tomt, alldeles för tomt här på bloggen och trots min vilja och mina planer har jag inte lyckats hålla igång den. Men som den envisa åsna jag är tänker jag inte ge upp riktigt än, ska försöka fixa upp bloggen och hitta tiden jag behöver. Vilket är väldigt svårt med skola, musik, sömn och vänner som ledande faktorer i beräkningen. Men jag är fast besluten att göra ett försök då jag älskade den tiden då man fick härliga kommentarer från ännu härligare läsare. So im giving it one more try, ska fixa upp bloggen och få igång den på riktigt denna gången.
Time is only a factor of the equation that is life, it is only the people that let it rule completely.