Åh vad det kliar i fingrarna igen. Känns som om det alltid blir så i och med den extra fritiden man får på sommaren. Så jag tog tag i något jag inte gjort på väldigt väldigt länge! Att rita! Känner hur ringrostig jag är men detta är resultatet av en sen sommarnatt.

Brukar ni rita mycket?

Igår hände det att jag klippte av mig håret. Inte allt men mer än 2 tredjedelar utav det. Blandade känslor men det växer ju ut. Ikväll blir det dejt för att fira fem månader och till helgen står gäster och grillning på
schemat!


Här med presenterar jag en ny nagelfavorit från Nordic cap i färgen NP05, en snygg chockrosa som verkligen tilltalar mig. För att vara ett budget nagellack är det verkligen täckande och lättmålat! Köpte detta för en tia på Ica kvantum för ett år (?) sedan och har aldrig riktigt kännt för att prova det förrens nu. Men oj, oj vad jag är förälskad i det! 
 
Vilken är era to-go färger på naglarna? 

Idag drar det iväg på äventyr till havet. Träffar upp det gamla tjejgänget och har en mys kväll ute. Tid att bara ta igen försvunnen tid och prata om allt mellan himmel och jord är vad alla behöver lite då och då.
 
 

Känner mig extra kreativ just nu, det kliar verkligen i fingrarna efter att få sätta igång med de hundra planer jag har. Vet inte hur stor, eller liten, del jag kommer hinna med, men det är ju upp till mig att se till. Så för någon månad, läs en eller två, så tog jag tag i det ena. Jag byggde en liten fotostudio för stillebensbilder, med en konstig skokarton och några lager av för gammal färg blev den klar. Inte direkt nöjd men eftersom den bara är provisorisk tänker jag inte klaga. Inte klaga eftersom jag kunde sätta igång med andra planer. Som denna; att fota faderns modellbilar. Har länge velat försöka få de där små plast och metallbilarna att se verkliga ut. Det första försöket gick sådär, men nu vet jag i alla fall hur jag ska förbättra både studion och tekniken för att få detta att fungera. Men här får ni i alla fall se resultatet av take one.
Vad har ni för roliga sommarprojekt planerade?

Är ibland trevligt att gå igenom bilderna på datorn, så den kommande veckan går vi igenom alla datorer här hemma. Tidskrävande med de slitna gammla datorerna som inte längre används.Men ni kommer få se många fler arkivsbilder framöver.

Är väldigt förtjust för indie som en genre, oavsett om det kommer till spel eller musik. Finns så mycket själ bakom det mesta och finns så mycket bra att hitta i just denna genren. Så när jag fick lite spel utav en vän bestämde jag mig för att kolla in indie spelet Dear Esther.
 
Från The chinese room och Dan  Pinchbeck kommer ett mysterie/spök spel som handlar om att ta reda på vem man är, vad man gör och varför man är där. Samtidigt som man utforskar ön får man höra Jack Morgan uttala små, väldigt poetiska, tankar och minnen. De flesta riktade till just Esther, och där av namnet.  Spelet är kort, men ett bra tidsfördriv och spänningen byggs upp bra under spelgången. Jag var övertygad om att spelet skulle vara ett skräckspel efter den första kvarten på grund av den spänning som skapas med musiken utav den begåvade kompositören Jessica Curry. Spelade det på 45 minuter och hade då samtidigt pojkvännen på telefon vilket gjorde mig lite långsammare.  Men jag tycker med tanke på att spelet inte går att spara utan bara har kapitel val är längden perfekt. Så om man älskar fin grafik, avsaknad av buggar, mysiga röster och väl genomtänkta ord ska man absolut ta sig en timme eller mindre för att kolla in detta spel!
 
Är ni intresserade av att läsa dessa typer av inlägg? Lämna gärna en kommentar med vad ni tycker, och ge gärna tips på fler spel!

 
Visar hur kul man kan ha under långa bilfärder, och hur intressant resultatet kan var, enligt mig i alla fall.
 

Ljus i plåtburk och pappersrosor pryder nu ett utav mina bord där hemma. Ljuset från ett fyrpack utav dessa, med olika dofter, finns att köpa på rusta för 20 kronor. Luktar fräscht och inte så starkt som enligt mig blir förmycket nu på sommaren. Helt perfekt att ha tänt när det pågår nattligt bloggande.
 

 
 
För er som inte vet är E.L.F en onlinebutik med budget smink med övervägande bra kvalitet som är mycket omtalat i andra länder. Ett märke som jag gärna skulle vilja prova med tanke på de övervägande bra recensioner trots det billiga priset. Dessa är de fem saker (egentligen 6) som jag skulle beställa först. Har ni sett något intressant på sidan som ni skulle vilja testa?

Så efter tre veckors "hårt" jobbande är jag tillbaka och  så gott som levande! Med en tilltuffsad axel och x-antal blåmärken har jag en lång ledighet framför mig. För att uppdatera, skolavslutningen firades och jobbet började måndagen därpå. Ett mysigt jobb på en förskola med massor utav lek och stoj. Med en knapp vecka kvar är jag lycklig och viftar åt alla håll när min axel knakar till och har, som jag vet nu i efterhand, nästan gått ur led och därför har det uppkommit en muskelblödning och lite sånt trevligt. Så med en aning stelare och värkande axel går jag tillbaka till ett jobb där man inte direkt kan välja att vara försiktig med en sådan skada. Efter ytterliggare en efterkoll av min klantighet har dom konstaterat att mina leder är överrörligare och att jag är värsta ormmänniskan. Hittat talanger jag inte visste att jag haft om man kan säga att det är talang att vika armen på fel håll och dra tummen bak till handleden. Men min vardag är på spåret igen, och dom där gyllene ögonblicken verkar vara konstanta här i sommarvärmen.
Fina, fina, fyrbenta syster.