Bara en av de där bilder man hittar när man rensar ut. 

Varit och handlat lite med mamma, även om jag inte skulle köpa något så fick jag både 7 nagellack och 2 sminkpenslar. Nu har jag äntligen en ögonbrynspensel! Dagen spenderas med läxor och vila, vila är något jag fått gott om idag dock då jag sov till 12. Känner för att vara kreativ men ideer finns det inte gott om, så får försöka tänka ut något kul.
Bild i repris, vet aldrig vad som passar in på dessa tråkiga vardagsinlägg!
Har ni något kul pyssel man kan hålla på med nu i höstmörkret?
 

..
Oj som det kan gå! Sett så många rocka denna look nu på halloween att jag bara var tvungen, är inte helt nöjd men oavsett så är det sjukt coolt! Vad tänker du klä ut dig till?

Vaknade till ett meddelqnde från min syster om att jag nu bloggat i fyra år! oj vad tiden går fort! Firade genom att kolla igenom lite gamla bilder och sitter nu och gråter över att jag saknar mitt långa hår. Åh, sånna kval, gillar att ha det kort men saknar att ha det långt. Vad ska man göra då?


Samhällsuppgifter, vila och lite extra mys med mamma. En helt perfekt torsdag på höstlovet förutom det där första. Men med kaffekoppen i handen tar jag mig ann en av de fyra uppgifterna som behövs göras. I helgen blir det lugnt, älskar halloween men firar den med myskväll med föräldrarna, pumpaskärning och ett besök till kyrkosgården. Är bara något speciellt med alla helgonahelgen. Redigering går framåt och jag bjuder på en till bild från i måndags. 
 

Så i måndags drog jag och min respektive ut för en liten dubbeldejt med min kompis och hennes kille. Såklart hade vi förbestämt att kameran skulle med ut och resultatet blev riktigt gulligt. Så tänkte bjuda på ett smakprov nu när jag sitter och går igenom bilderna lite hastigt. Idag däremot drog jag med min respektive igen för att träffa min syster, han kom dock på villovägar och jag och min syster tog en välbehövd systerstund. Helt underbart.
 

Dagen är igång och mitt i min lunch paus från allt pluggande bestämde jag mig för att det är dags att blogga lite. Så med min kopp kycklingsoppa, som är ett måste när man är krasslig, och hemgjorda vitlöks krutonger sitter jag nu framför laptoppen med två skolarbeten i bakgrunden och en myssugen hund. Denna vecka har varit fullt upp med repetitioner till konserten och jag är lättad över att det är över nu. Fick en liten stund över till att spela och fota vilket blev en sjukt motivation till att få klart alla dess arbeten och pluggandet inför proven som kommer. Om bloggen kommer igång så vet ni nog vad den kommer handla om, studier... Men men, i höstvädert har inspirationen funnits. Och här är två bilder det resulterade i.
Två olika sorters kärlek kan man ju säga. Och med en kamera som nog helst vill gå i pension blev resultatet ändå rätt bra.