Hade sovmorgon till halv tio och jämfört med de tidiga morrnar som det blivit på sistone var det riktigt riktigt skönt att få sova ut. Konfirmationen gick jätte bra igår, klarade av det utan att snubbla, säga fel saker eller att slå någon med kollekt håven. Efter det åkte vi alla hem till oss och åt pasta sallad och sedan tårta, riktigt fin rosa tårta ;). Är så glad för att de som kom kom, och är riktigt glad över allt jag fick! Tack <3! Även trots de många timmars sömn jag fått är jag helt slut och både jag och mamma bestämmde oss för att ha en lat dag. Men vi har ändå städat och röjt undan lite, men ikväll blir det mer tårta och någon bra film!

Förlåt för att jag inte gjort något inlägg på flera dagar, har massa skol arbeten att lämna in och pluggade till am-kortet som jag nu faktiskt fått! :D Riktigt glad över det, känns härligt att kunna köra min a-traktor nu ju! Idag kommer detta antagligen vara det enda inlägget eftersom jag om två timmar ska  vara i kyrkan och konfirmera mig. Helt galet! Så sitter just nu med lockigt hår och fullt sminkad i pyjamas eftersom jag inte vill ta på mig klänningen än. Ska bli helt galet kul, efteråt kommer några släktingar och vänner hit och äter med oss. Sen imorgon, då j*vlar ska jag ha sovmorgon! Hoppas det fortfarande finns några som kikar in på bloggen. Ska skärpa mig men som ni nog förstår har jag haft väldigt mycket att göra.

Har absolut ínte tiden jag vill ha för att blogga just nu men försöker så gott jag kan :) Dagen har tillbringats i skolan med prat och skratt och nu när jag är hemma har det mest varit lite mys, uppdateringar på datorn och musik. Även letat bilder jag ska ha i telefonen och sådant. Väntar på en uppdatering ska bli klar nu men det stod att den kunde ta över en timme, usch mitt tålamod håller inte för sånt här. Men nu ska jag städa så att rummet ser bra ut tills helgen :D
Som ni kanske märke blir bildbristen bara större och större, får snart ta och fota!

Usch, jag som trodde jag skulle få tid att uppdatera bloggen mycket idag. Hade verkligen fel då man inte kommit hem förrens för ungefär en kvart sen. Så himmla trött, helt sjukt hur jag kan vara så trött, så uppdateringen kommer väll inte vara bra. Nu ska jag vila, träna och sova. Låter kul va? ;)

jag som sa att jag skulle göra många inlägg i helgen, usch fy på mig. Har haft rätt mycket att göra men skulle nog ändå kunnat uppdatera mer. Leter fortfarande bikini inför sommar och även kroppfärg! Helt vad galet kul man kan ha med det ju, så om ni vet någon affär som säljer det är det bara att kommentera! Idag har jag varit i kyrkan och städat, latat mig lite kollat på en film med Johnny Depp och deppat över att söndagen har varit rätt deppig. Men imorgon är det skola så ska uppdatera när jag kommer hem. Nu ska jag ta det lugnt och få migränen att gå över.

Har kommit hem efter en rätt lång konfirmation träning idag och har mest tagit det lugnt i ungefär den halvtimmen jag varit hemma. Är trött och sugen på att fixa med hår, ska nog prova locka + fläta så som jag vill ha det när jag konfimeras. Hoppas att det blir något bra utav det. Ska försöka fixa ett inlägg med massa bikini insipration till sommarn senare. Ska ta det lugnt en stund och kolla runder.

Är det någon av era söta läsare som har bikini tips? Gärna lite annorlunda, virkade, flaggor eller med spetsdetaljer!

"If you love something let it go, if it comes back it's your's forever. If it don't, then it was never meant to be"
Har varit en konstig dag med rätt dåligt humör faktiskt, alla har sina dåliga dagar antar jag. Försöker trösta mig med att jag snart får åka och shoppa bikini, men just nu längtar jag mest efter sommar regn och inte solsken. Hoppas dett humör går över snart, men börjar känna mig piggar så. Men nu i helgen hoppas jag få mycket tid till att blogga men även till annat skoj som familje mys och om det blir bra väder kanske lite "för" solning ;) Aldrig för  tidigt att börja! ;)
Ska bli mysigt med alla sommarkvällar, ska ut och fota mycket nu i sommar!

Att vara lycklig, det är väll egentligen allt jag kan begära, det är allt någon kan begära. Alla förtjänar att vara lycklig, och även om mitt liv inte är perfekt så är jag lycklig. Det kommer alltid finnas något vi vill ändra på, platsen vi bor på, människorna man inte gillar o.s.v. Visst jag hade älskat att bo utomlands, det är en dröm jag har. Men för nu, är jag lycklig. Och det är allt som räknas i slutändan.

Vart tog alla läsare vägen, antalet som läser bloggen har sjuknit väldigt mycket och det är ju tråkigt nu när jag börjat blogga på allvar, får hoppas att alla hittar hit igen. Men tack till alla som läser och kommenterar!! Det betyder mycket!

Usch, mest av allt saknar jag nog mina syskon. Känns helt sjukt att inte träffas alls ofta längre och det gör verkligen ont att sakna dom. Glad att jag träffade min syster för inte så länge sedan men min bror har jag inte träffat på väldigt väldigt länge och saknar han väldigt mycket. Men nu när båda två har familj så antar jag att det blir mycket och att man kanske inte har tid att träffa sin syster så ofta.

Gammal bild på syster, undrar hur sur hon kommer bli på mig ;)

Så skulle börja på en novell till skolan, men har bara några få ideer och enligt mig är det så mycket lättare att få en uppgift där man vet vad man "måste" skriva om. Så tänkte be er om en tjänst, har ni några ideer om vad novellen kan handla om? Namn förslag och platser uppskattas mycket också, skräck, kärlek fantasy? Vad som helst! Inga ideer är dumma! Gärna något där man kan skriva om känslor, riktigt starka känslor eftersom jag anser att det är roligare att skriva om :) Ni kan skicka in till min hotmail ([email protected]) med era förslag eller lämna det i en kommentar! Människans (eller utomjordingens;) ) förslag jag väljer blir också länkad om ni lämnar er blogg adress! Så ös på med förslag!

Trött efter en lång IUP dag i skolan, känns bra. Har jobbat med saker avän fast jag inte är efter i något ämne. Så igår fixade jag klart hotmailen till bloggen som ni kanske vet eftersom den står i presentationen är den, [email protected]. Så det är bara att skicka frågor, förslag m.m dit om ni inte vill lämna det synligt i en kommentar. Blir också lättare för mig att svara på frågor om ni har många. Nu ska jag i alla fall mysa runt med lite musik och må sådär halv skumt som man gör ibland.

Dagen har egentligen inte innehållt något spännande utan vilar fortfarande efter den sjukt roliga helgen, satt för en stund sen och mös i soffan tillsammans med familjen och just nu är jag lite osocial mot dom. Skolan var lång meen ändå är det kul att träffa alla vänner och ändå börja komma igång med arbetet, även fast jag helst nog skulle sovit hela dagen då jag verkligen är sjukt trött. Men dagen inebar iallafall lite träning med bandet och även lite betygssnack. Känner mig sjukt stressad även om jag bara går i åttan, någon av er som också är sjukt strassad över betyg/framtiden? Men antar att de flesta stressar upp sig över något nu innan sommaren. Ska nu bara sitta och kolla på bloggar, hitta blogg ideer och skaffa en hotmail som ni kan skicka in frågor, eller sådant som ni kanske inte vill göra på bloggen. Det är enligt mig ett steg i rätt riktning. Letar även efter bikini och skor till sommaren men varje gång jag hittar en snygg bikini får jag ångest över att jag inte har en sån där pinnsmal kropp som alla modeller och även vänner/klass"kamrater" har. Usch, är det bara jag som får ångest när jag tänker på stranden eller badet eftersom man känner sig så sjukt otillräckligt smal? Men jag är stolt över min kropp, det är jag! Men iallafall detta var ett rätt annorlunda inlägg jämfört med mina andra, om ni vill ha fler sådana inlägg som detta skriv det då i en kommentar!
Lite missanpassad bild på en del av berlin muren.

Planerar just nu massa spännande fotograferingar till sommarn, har hur många ideer som helst men ingen modell. Försöker ju få vännerna att ställa upp men dom verkar vara väldigt negativa till att bli fotade så får väll be min syster att ställa upp och tvinga några kompisar ändå. Längtar tills man kan fota folk i klänningar utan att dom blir till isbitar när man är utomhus. Ska uppdatera mer, oftare och längre inlägg har jag verkligen bestämmt mig för. Så blir en uppdatering senare om hur min dag har varit.

Vad skulle ni vilja se bilder på? Och såklart läsa om!

Som sagt i svaret på samma fråga i frågestunden vill jag besöka alla möjliga ställen, just nu känner jag verkligen sug efter att besöka tyskland igen men även ett ännu större sug efter skottland och irland, helt sjukt hur mycket jag vill dit. Jag vill resa mycket när jag blir stor, jag vill se världen och inte bara höra om den, jag vill uppleva saker som inte alla får uppleva.

Vart skulle ni helst vilja åka om ni fick välja? Och med vem?