Ska alldeles snart sova och just nu är jag faktiskt sjukt trött, alltid när jag är uppe länge slutar jag vara trött vid ungefär tre tiden men nu är jag trött och ska upp tidigt. Tror jag ;) godnatt :)

Vädret ändrade sig från soligt och helt sommar ljummet till ösregn och sjukt sköna vindar så grillningen i parken lades på hyllan och ersattes utav mys sittandes på golvet i vardagsrummet och äta lite onyttigt. Nu är det enda som saknas att den lille ska vakna så att man kan få mysa ordentligt med honom en stund, ah denna söta pojken :) nu ska jag vara snäll och diska tror kag, medan spelet inte vill ladda helt och den lille sover som en stock. Bloggar senare, troligtvis innan jag somnar :) rubriken har inget att göra med inlägget men men :)

Har sovit i knappt 5 timmar från 7 till 12 ungefär och idag planeras massor utav skoj så som grill i parken med bror och hans familj och sedan blir det nog en liten filmkväll med någon skum film, igår såg vi natural born killers och förutom att den var väldigt förvirrande var den faktiskt super bra. Min bror och hans flickvän brukar gräva fram väldigt bra, förvirrande, gamla och ibland väldigt äckligt hemska filmer. Verkligen supertrevligt! Så säg mig, vad ska ni höra idag? :) konstiga bilder då det får bli bilder från mobilen till dessa inläggen :)

Godmorgon alla söta läsare, jag ligger just nu på min brors soffa och har vaknat för en stund sedan medians de andra är utslagna på grund av att de gick upp lite innan sju för ett ärende. Väntar på att de samt alla barnen ska vakna så att man kan spela lite wow samt vara snäll nog att hjälpa till lite med disken. Nu vakna den näst minsta utav gullungarna så får underhålla henne. Hejdå sålänge! :) måste också inlägga att jag är uppe hyffsat tidigt då jag somnade vid 4 imorse.

With every moment comes a memory, some we might remember, but more we might forget. Some will be good and some will be awful to remember. But the memorys that will last a lifetime is the ones we love the most and the ones we hate the most intense. So lets make the good one count.

Okej, så nu när det känns som om sommaren verkligen har kommit hit till lilla skåne borde ju blogg inspirationen vara på topp men det känns som om det hela tiden händer saker så att man inte hinner med att ens kolla åt datorn. Måste ändå verkligen försöka, snart börjar skolan och massa ångest om sista året i skolan inlägg kommer komma så innan dess vill jag ladda upp bloggen med pepp och roliga saker! så får försöka! Denna veckan kommer kanske bli kaos då jag nog ska iväg igen. Igår var jag på tosselilla, en vatten/äventyrs (kan man säga så?) park i lilla tomelilla med de bästa tjejerna och lekt rundor i det verkligen varma vädret och efter mycket bad, karuseller, getter och mat så var jag en väldigt trött tjej som trots det halvt sovande hjälpte föräldrarna att städa, tummen upp för att halvt sovande hjälpa till ;)
 

Här är videon jag sa at tjag skulle ladda upp, i början när jag såg den för första gången tänkte jag, jaha dom var bra, men sen blev det bara bättre och bättre och har nog lyssnat på den 1000 gånger. Kanske är det bara för att jag är lite utav en piano nörd och dessutom ett stort fan utav One Direction så det var ju bara väldigt många plus i kanten! Men vad tycker ni?
 
 

Dålig uppdatering pågrund av marknad och planer, dock blev det inte som tänkt så är hemma i helgen istället. S åuppdateringen borde komma igång nu, men måste veta vad ni vill se och läsa om! Funderar starkt på ett video inlägg men har ju inget att prata om så ni får komma med ideer! Senare måste jag tipsa om en helt amazingly awesome video på fem stycken killar som är så himla fantastiskt bra! Kan ni gissa om vilka fem killar och kanske till och med vilken video!? Lämna då en kommentar!
 
Hittade gamla bilder på mig, blir helt ledsen när jag ser håret, även om jag älskar mitt röda så saknar jag väldigt ofta det naturligare ljusbruna jag hade ett tag. Äsch, ska inte färga håret på resten utav sommar och sedan se vad som händer, dock har jag ju två förpackningar röd färg kvar så ett tag till må det bli rött hår som gäller! :)

Vet inte riktigt var tiden har tagit vägen de sista två, tre dagarna. Har varit helt upptagen så att jag knappt suttit vid datorn, det får bli ändring på detta. Också vill jag verkligen höja antalet som läser bloggen då det gör mycket, mycket sskillnad i bloggandet. Så sprid gärna bloggen vidare till vänner och familj! 
 

Något jag är livrädd att göra igen är att såra mina vänner genom att falla för helt fel kille. Man kan ju inte styra över sina känslor men ändå vill man så gärna ändra på dom, ignorera dom även fast det är omöjligt. Jag hoppas att jag inte sårar någon mer med mina känslor även fast det just nu verkar väldigt, väldigt svårt. Jag är trött på allt det här svåra, killar som fejkar känslor och att bli sårad. Jag önskar verkligen att den sommarn blir kärleksfull och solig, och att man bara kan ha kul utan att såra eller bli sårad.

Har varit upptagen med handlande och turer idag att jag inte suttit vid datorn förrens nu, helt galet hur upptagen man kan bli specielt på sommarn känns det som. Tänkte tipsa om en låt och sedan börja gå och lägga mig.
 
 

Tänkte utnyttja bloggen till det jag i första hand skapade den till, skriva av mig. Tror inte att inläggena blir jääätte många men känner att det egentligen behövs, där kommer komma massor utav sanningar och hemligheter utav mig. Så tänker börja direkt! Hoppas ni inte blir allt för uttråkade ;)
 
Okej, det är alltid lika svårt att börja prata om sig själv, sen när man väl kommer in i det kommer man på massor utav onödigheter att berätta. Så jag tänkte börja med lite sanningar & hemligheter i den första delen då det känns som det enklaste just nu. So here we go.
1. Jag är född hemma, eller egentligen hos våra dåvarande grannar som också råkar vara min morbror/gudfar och gudmor.
2. Jag var väldigt flickig när jag var liten och har börjat bli det igen.
3. Jag är var väldigt "instängd" under några år av min barndom, låter som min barndom är slut men det tycker jag verkligen inte den är.
4. Den killen som sårat mig mest i hela mitt liv är min "pappa", om man ens kan kalla honom det då han aldrig varit min riktiga pappa.
5. Jag drömmer väldigt mycket mardrömmar och vaknar ofta i panik, inatt hade jag dock världens mysigaste dröm jämfört med vad jag brukar drömma. Dock så var jag i en mörk skog och hade helt plötsligt minnesförlust...
6. Regn är bland det finaste jag vet, det får mig alltid att tänka.
7. Jag faller väldigt sällan för yngre/jämngammla killar.
8. Jag har alltid varit färgglad, förutom en period jag hade då jag bara klädde mig i svart och nu har jag nästan bara svarta kläder vilket är tråkigt.
9. Jag är född i helt fel århundrande, jag vill vara född på 1800-talet, mest för klänningarna.
10. Jag gillar Johnny Depp, James Marsters, 1D, Broken Door m.m men jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara ett sånt här galet fan som hoppar och skriker när man ser dom eftersom jag anser att de fortfarande bara är människor.
Så, det där var 10 sanningar & hemligheter om mig, nästa del  kommer antagligen vara en sammanhängande text om något utav detta.

Älskar att leta inspiration på bland annat sidor som we<3it, blir så pepp att göra allt möjligt som att måla naglarna, göra blomsterkransar, göra drömfångare och sminka. Just nu har jag suttit och kollat på bilder på smink som jag tänkte dela med mig. Samtliga utav dessa bilderna är från we<3it. Men förhoppningsvis kommer det några bilder från mig på smink snart.
 

Ingen aning om vad jag ska skriva om just nu utan kände bara att bloggen kallade, ska snart gå upp och sminka mig för att ha kul och sedan gå och lägga mig hyffsat tidigt. Så bjuder på en bild och hoppet om att imorgon kommer ett roligare inlägg.
Lite konstig bild men gillar den ändp, fjärilar är coola :)
 

Varit ute en runda i trädgården och fotade, tänkte visa lite bilder på resultatet utav rundan och även ge ett litet svar på tal angående den första bokstaven i mina inlägg. Många har frågat hur jag får den så och ärligt talat så har jag ingen aning, min kära syster gör sånt till mig hon är jätte duktig! Du hittar henne här!
Och nu till bilderna!
 
Så, vad tycker ni? :)