Åh denna blogg.se appen som lurar mig, inlägget är väll nästan en vecka gammalt nu men aja. Enjoy.

Jag hade en period då jag började koncentrera mig på att äta rätt och faktiskt ta mig tiden att träna lite då och då, aldrig mer än 3 gånger per veckan och verkligen inget avancerat. Men ändå måde jag både fysikst och psykiskt så micket bättre. Så nu vill jag ta tag i det som jag försummat lite. Men måltider är svårplanerat och blir ofta rätt förhastade beslut när man pendlar 3 timmar om dagen och är en fattig student haha. Men nu ska jag ändå försöka. Har några mål som jag banne mig ska klara av. 1, sluta äta så mycket onyttigheter, detta innebär inte att jag avstår från allt men att jag kanske tänker mig lite för istället för att låta hungern styra. 2 träna 3 gånger i veckan, och idrottslektioner får endast räknas om jag verkligen känner mig utpumpad efter dom, vilket jag rätt ofta gör nu för tiden haha. 3, och det mål jag anser är det absolut svåraste och hemskaste, dra ner på kaffet. Först tänkte jag, men Vicky då vi drar ner på koffeinet, kroppen och sömnen kanske blir bättre. Anser dock att det var ett elldeles för drastiskt beslut så sa nej till det och kör istället på kaffe så att jag iallafall har te att förlita mig på. Man tar ju faktiskt inte bort nikotin helt när nikotinanvändare ska avvänja sig så varför ens försöka den metoden när jag ska avvänja mig från koffein? Äsch nu babblar jag bara, tar tankarna på mina mål med mig på motionscykelen och kör en liten runda.
Har ni någon bra träningsspellista som ni vill dela med er av?
 

 
Nyaste obsession inom musik, Damien Rice och Of Monsters And Men. Men ingen låt toppar 9 crimes just nu enligt mig. Inte ens de där eckustiska kärlekslåtarna som brukar invadera och erövra min spellista på våren.

Lóréal Elvitals Extraordinary Oil för färgat hår blev inköpt utav mig ett litet tag innan jul. Ville se om något kunde få mina toppar att se skapliga ut de sista veckor innan klippning och tänkte att 80 kronor kunde vara värt att slösa för att se. I början använde jag det på morgnarna när jag borstat igenom och fixat mitt hår det lilla jag brukade hinna med, men läste sedan i en artikel att man kunde använda det ihop med sitt balsam eller i fuktigt hår om man ville få fram sina lockar lite extra. Och jäklar vad jag gillar produkten! Den är helt underbar på alla sätt och har använt den tillsammans med mitt balsam och lite extra på topparna då och då och känner och ser så stor skillnad! Nu när mitt hår lugnar sig efter den bruna färgningen, vilket tyvärr slet rätt rejält, har jag införskaffat mig en inpacking ur samma linje och håller tummarna. Har tyvärr inga före och efter bilder men skillnaden är rätt stor. Nu ska jag ge den lite tid att rätta till mitt hår och sedan klippa mig och skippa färgning för några månader. (Ett löfte jag brutit så många gånger, men icke denna gång!) Toppbetyg även om jag inte har så stor erfarenhet utav håroljor  
Och en liten pil för att visa hur statusen ser ut, jäklar det börjar ta slut!
Har ni några bra håroljor att rekomendera? :)

Har gått och blivit sjuk igen, därför får alla spännande vårbilder vänta ett tag. Bjuder på en inrednings samt stillebensbild, allt i ett.
 
 

Min morgon i bilder, do I need to say more? Är trött och i skolan mer än en timme för tidigt, det här är de flesta pendlares vardag. eller? Har prov i musiklära sedan lunch i 2 timmar följt av ytterligare ett prov. Detta prov varar dock bara i 35 minuter, tack gode gud. Och efter ytterligare en timmes rast så har vi idrott. Och finns det ett bättre sätt att avsluta skoldagen på än att ha konditionstest? känner mig utmattad bara av tanken. I kväll blir det konsert och sedan att åka hem till min bror, har något att se fram emot i alla fall.glömde lägga till bilder i förra inlägget, haha usch vad tråkigt.

Åh plugget går framåt men den satans migränen infann sig och jag är nu lite halvt förvirrad. Går igenom papper efter papper och oroar mig för att missa något, speciellt på ett såhär kul ämne vill jag inte missa några detaljer. Men om jag gör det är det inte hela livet, känner att jag ännu inte kommit in i pluggrutinerna igen och att jag för det mesta zoomar ut till något annat. Nej nu får jag minsann sätta igång igen!

Imorgon stundar biologiprov och att ta hand om de 9or som kommer för att glra inträdesprovet på skolan. Får visa att jag klarar av att vara social och att jag fsktislt hittar runt på skolan. Är fortfarande otroligt taggad inför allt möjligt.Åh denna morgon började med en underbar sovmorgon och sedan en inte så underbar upptäckt att vattnet i vår lilla by hade slutat att fungera. Det kom dock igång efter frukost så drack en kopp kaffe och hoppade in i duschen lite mer stressat än vad jag tänkt. har hunnit föna håret och även testat en liten mittbena idag.

Bjuder här med på en trött selfie haha, man måste ju bjuda på sig själv ibland.

Har börjat att älska att ta stilleben lite mer än porträtt nu, kanske för att övnings tilfällena för porträtt tagning är få. Eller det faktum att man inte behöver känna stress eller otålighet gentemot sitt offer, haha. Så här kommer några vintage inspirerade bilder där du inte behöver någon som står framför kameran. Alla dessa vilder kommer från we<3it.
Två tidiga morgon bilder i väntan på att jazzkören ska sätta igång. Är väldigt spänd inför vårkonserten då de två körerna jag ska medverka i har börjat få till det riktigt bra nu. Nu ska jag bara inte glömma mina stämmor till de x antal låtar. Senare idag blir det också en liten extra övning då vi bjuder på Lunchkonsert i skolans aula, längesedan sist.
Inledde dagen med att få boken "Låt de gamla drömmarna dö" som en förtidig födelsedagspresent. Boken är en novellsamling skriven utav Johan Ajvide Lindqvist, författaren till boken "låt den rätta komma in". Kan inte beskriva hur taggad jag är över att ha boken i mina ägor, hans språk är så fantastiskt att till och med förordet lämnar mig förstummad. Det var bland annat denna man som fick mig att börja älska det svenska språket mer, då jag för några år sedan endast skrev på engelska är det enligt mig en stor förändring som han ledde in mig i. Är så glad över att få läsa mer utav hans verk och få insupa alla de korta, detaljrika meningar som han ibland framställer på ett brutalt, men mycket vackert, sätt. Har ni några favorit författare?

Snart blir det ett litet bubbelbad sedan matlagning och sminkning inför ikväll. Lelare intar scenen på mejeriet och även om jag inte ska vara med så måste jag ju dit och lyssna. Får fridag imorgon på grund av det också så då kändes det som ett självklart val, nu gäller det bara att hitta något att dra på sig och förbereda det nyfärgade håret. Är en taggad brunett just nu!

Två bilder på den lilla kristallkronan som pryder mitt musikrum,detta är bevis på att ibland kan rastlöshet leda till fina saker.
 
 

Märker hur vårkänslor kommer, längtar efter mina shorts och min älskade skinnjacka så det svänger om det.
För övrigt har veckan varit stressig och fylld med allt som plugg, prov och läxor. Att gå natur är krävande men jag ångrar inte valet för en sekund. 
Alla bilder kommer från weheartit