börjar lovet med att deppa över alla man saknar, mindre bra kanske..

Vår tid tog slut för snabbt, nästan overkligt snabbt. För första gången i mitt liv litade jag på någon jag inte känt i flera år, och jag ångrar det. För allt jag har kvar nu är ett stort värkande hål genom min kropp som  verkar bli större med tiden, jag har saknat dig i över en månad nu. Kanske börjar jag med tiden inse hur dum jag var som litade på dig, du är ond.
Hatar känslan att sakna någon, hatar att känna hur man faller ner i det där mörkret där allt är kallt och tomt. Någon som vet har man lagar något som är ordentligt isönder?

Ni får tåla att det har gåt 30284349 dagar sen denna skulle komma upp på bloggen och att det inte är en ansiktsbild på mitt smink men min kamera ville inte som jag, ni får vara nöjda ändå :)
Världens bästa ögonskuggor som jag fick av syster förra julen, sjukt bra och dom tar aldrig slut :D

Tänkte tipsa om en sida som har sjukt snygga, och då menar jag verkligen sjukt snygga och billiga(!) fejk tatueringar m.m, helt galet fina saker. Om jag inte var så jädrans snål skulle jag köpt typ allt!
Här är några favoriter från sidan:
Fjäder tatuering, 49 kr.
Be your style and love it tatuering, 49 kr.
Fjäder örhänge/halsbands mojäng, 49 kr.
Drömfångars inspirerat halsband, 129 kr.
Så en fråga, vem vill köpa dessa sakerna till mig? :)

Veckorna bara flyger förbi och jag känner att jag inte haft tid till något annat än att plugga och studera dessa senaste veckorna, alla stressar upp en så himla mycket just nu och det blir ju inte alls bättre på grund av det.
Men just nu kommer jag nog vara lite oaktiv men ska se imorgon och på söndag om jag får ihop några inlägg till er.

Blogginspirationen är inte alls på topp just nu men den kommer nog snart tillbaka :) Idag fyller jag 15 år så kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag. Nu ska man mysa med familjen och ta det lugnt så hörs förhoppningsvis imorgon :)

Lite irriterad och absolut inte på mitt bästa humör idag så bjuder på en deppig men väldigt fin låt medans ni väntar på att jag ska orka fota smink och allt sånt. Skolan gör en mycket trött ibland, men hade sjukt kul på pianot när vi fortsatte på låten "The Final Countdown". Skriver sen mer om hur dagen varit men nu ska jag in och kolla på min fb sida.

Så det blev hem rätt så sent idag och var ju absolut tvungen att kolla på The mentalist så dag 4 får tyvärr vänta tills imorgon. Jag går snart och lägger mig eftersom jag är helt slut idag. Godnatt :)

Ska iväg om bara en liten stund så när jag kommer hem igen lägger jag upp dag 4 som jag totalt missade igår. Var riktigt nära att klara mitt mål på 24 unika besökare under en dag men det fattades tre, och känner lite att jag inte hinner att uppdatera så mycket under vardagarna utan mest på helgerna men ska verkligen försöka. Men medans ni väntar på blogg inlägg kan ni ju kommentera vad ni vill se mer här på bloggen. 

Ännu en blogg som defenitivt är värd att följa, drivs av en tjej som gillar att fotografera. Hon skriver om hennes vardag m.m! som sagt är bloggen värd ett eller flera besök så klicka på bilden!

Tänkte svara på frågorna jag fått om inlägget Nytt in
Vart är linnena köpta? Linnena är båda köpta här, riktigt fina och bra kvalitet, också inte för dyrt enligt mig för spetslinnen eftersom jag inte hittat något billigt spetslinne någon stans. Nackdelen är att jag förväntade mig att få dom 3-5 dagar efter beställningen så alltså torsdagen eller fredagen och väntade riktigt förväntansfullt på att de skulle komma hit. Och på fredagen fick jag ett mejl, trodde det var leveransrapport men nej, såklart var det ett mejl om att dom skickat iväg dom nu och att det kunde ta 4-6 arbetsdagar, gud vad jag blev besviken då. Så lite mer än två veckor tog det att få hem dom vilket enligt mig är helt på tok för mycket tid. Andra saken jag blev lite sur över var frakten, den blev faktiskt helt galet dyr när jag trodde den skulle vara billig. Men nöjd över linnena är jag absolut, verkligen helt perfekta till alla sorts kläder!
Svarta linnet hittar du här, ännu billigare nu ;)
Vita linnet hittar jag inte längre, om man har tålamod hittar man nog det ;)
Frågor ang. Fit Me foundation: Köpte den faktiskt på en mataffär som har en smink avdelning, priset la på 135 kr vilket jag tycker är ett rimligt pris. Det första som är sjukt bra med Fit Me produkterna är att de har alla olika nyanser och inte bara för sånna som är "normalt" bruna. Eftersom jag är väldigt blek så passar inte vissa produkter mig utan får mig att se fejkat brun eller till och med orange ut så blev väldigt glad över att se att där fanns ljusare nyanser. Färgen jag köpte var 110 Porcelain, den passar väldigt bra och känns inte tung eller oljig som vissa flytande foundations gör. Jag är väldigt nöjd över produkten eftersom jag kan gå till skolan utan att den försvinner helt och hållet, den täcker också väldigt bra. På mig passar alltså denna produkten perfekt! :)
Har ni någon suverän smink produkt som ni vill tipsa om? Kommentera då ;)
Tack till alla fina läsare som kommenterar och frågar saker, gör det mycket roligare att blogga då <3

Vad ska man egentligen säga? Jag växte upp i en by inte långt från där jag bor nu med min familj och massor av djur. Hade väldigt nära till alla mina kompisar och umgicks sjukt mycket med dom. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det kapitlet av mitt liv är liksom inte färdig skrivet. Jag tänker njuta av att inte vara helt vuxen ett tag till och  göra alla knäppa saker som man gjorde när man var liten.
Bild från 2009, måste medge att jag saknar håret väldigt mycket :)

En blogg som drivs av en tjej som är helt urbra på att fota, verkligen värd att följa! Vet inte så mycket om hon som driver bloggen men hon skriver om sin vardag m.m. Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg! :)

Kommer lite saker som jag köpt, linnena har jag haft ett tag men ville ändå visa. Bara älskar spets, spets och läder är nog det bästa som finns när det gäller kläder. Tänk bara det svarta spetslinnet med ett blått linne under och ett par sjukt snygga mörka shorts, kärlek på sommar kläder.
Vad tycker ni är det viktigaste plagget i sommar? :)

Mest för att jag såg att jag gjort 99 inlägg nu och att detta blir nummer 100 ;)
Måste säga att jag verkligen njuter av att se alla färgerna sakta komma tillbaka, känns faktiskt sjukt taggande vilket jag inte brukar göra eftersom jag älskar höst och vinter otroligt mycket.
Imorgon kommer bilder på lite nya saker som jag haft ett tag nu men inte haft ork till att blogga om.
Vilken årstid tycker ni är bäst?