Jag har lärt mig, och upplevt, så himla mycket det senaste året. Det har verkligen varit upp och ner men överlag har det varit lugnt och lärorikt. Så här kommer en tillbaka blick på den lugna året 2014.
 
 
Januari. Månaden startade med en fin kväll med fina vänner för att fira in det nya året. Jag hoppades på mycket förändringar och sagt och gjort blev den första månaden slutet på ett ganska alldagligt förhållande där ingen var kära utan bara nog var för saken skull. Detta blev startskottet för en ny vänskap med Johannes, som under den första veckan som singel pratade om allt mellan himmel och jord och gav mig underbara låttips för att piggna till. 
Februari. Massor av konserter prydde denna kalla månad och Johannes och jag började umgås mer när hans band spelade. Alla hjärtansdag kom och vi insåg att det inte bara var vänskap mellan oss. Den 25 var det klart och vi var tillsammans. Denna månad pryddes även av bilfärder och åter bilfärder, fick se många gömda platser av skåne.
Mars. Fyllde 17 och spenderade dagarna med Johannes och andra fina kompisar. Mer än så var det nästan inte, lite fler konserter och massa skolarbete.
April. Blev lurad av både föräldrar, lärare och vänner och startade med lite ny energi. Hade ett lugnt två veckor långt påsklov och sjöng mer än vanligt. Fin, lugn månad med ny skolenergi och roliga uppgifter.
Maj. Gick förbi fort och värmen började komma samtidigt som konserter och fester firade vårt första år i gymnasiet.
Juni. Gick på sommarlov och hängde i Lund. Åt massor av thaimat och shoppade. Firade 3 månader med att bli fotad av min syster och äta tacos. Hade det underbart soligt och sommarjobbade på ett dagis med underbara barn och personal samt drog axeln ur led för första gången.
Juli. Slutade sommarjobba och fick tid (och pengar) att göra annat. Shoppade galet mycket och spenderade fina kvällar med härligt folk.
Augusti. Fick in de sista av pengarna och lade det på en elfiol, underbart instrument. Började skolan och fick mer arbete än innan. 
September. Skola, skola, skola, skola. Fanns nästan inte plats för något annat denna månaden.
Oktober. Ordentlig höst, äntligen! Firades med stickade tröjor, vit varmchoklad och brasor. Samt läppstift i alla möjliga färger. Körveckan drog igång med sena kvällsrep och tidiga mornar fram tills finalen med galakonsert och Shirley Clamp. Sedan kom halloween vilket firades med att sminka mig ordentligt.
November. Mer halloween firande och lite mera skolarbete än vanligt. Sedan kom en katt som idag fick ett nytt hem hos en barnfamilj på landet.
December. Flertal konserter i stadshallen och i domkyrkan inträffade och ett "litet" luciatåg på grand hotel i Lund. Minst sagt en musikalisk månad. Sedan kom julen utan snö men med den där mysiga julstämmningen.
Hur var ert år? Och vad vill ni ta med er in i 2015?
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback