Tänkte börja med att säga GOD JUL(!) och sedan förklara att efter nyår ska jag försöka blogg mycket mer. Ska börja lägga in outfits och smink bilder och ska även ta mod till mig att spela in en låt. Så det ska vara som ett nyårslöfte :) Kommer lägga upp bilder på vad jag fick i julklapp samt nyårs bilder m.m förhoppningsvis efter nyår. Har redan börjat tänka på lite inlägg så det kommer nog bli bra. Men iaf, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR SÅLÄNGE!

I tisdags var det konsert, helt awesome. Mycket mysiga människor och mycket musik, kan det bli bättre? Musik är en väldigt stor del av mitt liv och älskar kicken jag får utav att göra det jag verkligen älskar. Stort plus att Syster (justababy.blogg.se) kom dit med sin pojkvän på den tidiga konserten så man fick träffa dom. På den sena kom mamma, Danne  och hans flickvän och kollade och det var ju också ett stort plus. Men nu är man helt slut och pluggar som en galning inför alla proven, längtar efter julen :)

Ni måste verkligen klicka in er på min systers blogg <3 Hon är underbar och skriver mycket om sitt liv, pojkvän och sin son <3 Klicka på bilden för att komma till hennes blogg <3

Gud vad tiden går fort, 21 dagar kvar till julafton! Helt underbart, men var är all snö? Längtar efter känslan när man vaknar och tittar ut och allt är helt vitt och glittrigt. Längtar efter långa dagar med snöbolls krig och glögg med både familj och vänner. Längtar efter till och med efter buss turer som fördröjs p.g.a kylan och snön. Hur galet är inte det?
Rätt kass bild från vintern 2010, saknar det väldigt mycket.