Kan säga att man inte har en jätte trevlig dag idag utan är både sur, irriterad och ledsen. Men finns väll något ljus i det hela får jag hoppas. Måste verkligen börja blogga mer, vill verkligen skriva av  mig så får ta tag i det här på bloggen. Men förövrigt har jag tänkt väldigt mycket på att göra cover på någon låt. Frågan är bara vilken? Så nu behöver jag er hjälp att komma på fantastiska låtar som jag kan sjunga och eventuellt spela. Så bara bombadera mig med låtar :)

Helt sjukt hur mycket jag har att göra även fast det är lov. Hoppas bara veckan går sakta så man riktigt kan njuta av det. Har också för första gången i mitt liv börjat längta efter sommarn, men inte för värme och allt sånt.. Nej snö vill jag ha :) Men känner mig helt galet peppad på att gå runt med shorts och klänningar. Och såklart hittar man mass inspiration på we<3it!
Alla bilder i detta inlägget kommer från we<3it!

Har alltid tyckt att rött och mörk rosa hår är bland det snyggaste som finns. Detta peppar mig otroligt mycket till att göra mitt hår ljusare rött istället för det mörkröda jag har.

Följ min blogg med Bloglovin
Mest för att det är rätt tråkigt att skriva i en blogg ingen läser ;)

För allt är inte som det ser ut.

Jag hatar vad du gör med mig.

Hatar att ha fjärilar i magen och vara såhär löjligt kär, ändå kommer känslan hela tiden tillbaka till mig. Jag vet ju att den känslan bara är tillfällig, jag vet att senare kommer jag ångra hur hopplöst kär jag är i dig och också hur du fick mig att tro att du kände så för mig. Men du sa ju faktiskt hur du kände, varför skulle jag inte tro dig?