Ligger på golvet i mitt insektsinvaderade rum just nu och känner äntligen att jag tar mig en liten stund att blogga, dock så väljer jag bort en stunds sömn men vad gör det såhär på sommarlovet. Måste säga att jag har fått mer att tänka på men att livet ändå känns toppen, älskar känslan det ger. Träffade en utav min vänner för någon dag sedan och gick ut och fotade (äntligen!), men jag slarvade lite med fokusen och resultatet blev att hälften av bilderna hade lite halvfokus. (Damn, ljuset som var så fint) Vill göra så mycket just nu, men det mesta handlar om foto shopping och allmänt slöande med kompisar och familj. Ville uppdatera bloggen och visa en utav bilderna som blev tagna på rundan och hoppas att hon inte blir sur på mig för det. Hon är så sjukt söt så det inte är sant så fattar inte varför hon skulle bli sur.
Hade för övrigt ett redigerat exemplar utav denna bild som helt plötsligt bestämde sig för att få ett konstigt nätmönster över sig, så går det när man slarvar med att spara i rätt format och allt det där.

Sitter vid familjedatorn och lär mig hur man hanterar windows 8, har några smärre utbrott mestadels på att jag råkar trycka på alla andra ikoner när jag försöker låtsas som om start-knappen fortfarande är kvar. Trots det så tar det inte lång tid innan man vänjer sig vid nya saker, även om det i början verkar omöjligt och allt för hemskt så anpassar vi oss och lär oss att anpassa saker efter vad vi vill och behöver. Oavsett vad det är vi behöver anpassa oss efter, en ny stad, ny skola eller helt enkelt en ny dator så fixar man det efter bara några gånger. Det här gör mig lite bättre till mods med tanke på att jag om knappt en månad (faktiskt typ 24 dagar, hjälp!) börjar en helt nya skola i en ny stad, i en stad där inte mina närmaste vänner börjar. Men pendling på cirka 18 timmar om veckan, närmare 19 om man snackar om Skånetrafiken för att verkligen plugga exakt det man vill kan absolut inte vara fel, inte när det känns så rätt. Så förändringar behöver inte vara negativa, det kan helt enkelt leda till en ny start.
Bild i repris, som sagt haha ny dator.
 

Sitter vid familjedatorn som är bildlös just nu så har inget kul att komma med direkt, men ville ändå blogga. Gillar inte när bloggen står tom så länge (eller alls för den delen), dagen har varit så varm och vi har börjat tömma ett utav uterummen som ska byggas om lite. Men självklart när jag slutat gnälla över och accepterat värmen går man och trillar med ett däck i handen, och jag snackar ordentliga dubbdäck som inte är direkt roliga att få över dig, så nu sitter jag med en blåslagen fot och ett litet ärr. Men är inte förvånad alls, duktigt Vicky. Så nu kan man ju inte gå och måste sitta inne i värmen, yey. Men börjar bli tid att grilla så får väll halta iväg och hjälpa till.

Har inget speciellt att skriva, har en sån där "mår-skumt" dag och orkar ingenting. Så ingen uppdatering idag förutom detta skulle jag tro. Hoppas alla har det jätte bra.

Sist men inte minst såg vi Johnossi, en grupp jag nu lyssnar på hela tiden. Så himla underbart uppträdande och musik och allt, mörkret hade fallit och de hade lampor och rök som gjorde det helt magiskt men med iPhone kameran såg det inte alls så coolt ut. Så kunde inte få särskilt bra bilder på grund av det och pågrund av allt skit som hände nere bland publiken. Men det var super coolt och mysigt, verkligen den bästa enligt mig.
Ja som sagt, inga bra bilder alls men den första är ändå rätt cool.
Så, nu är det slut på bilder från lördags i alla fall för nu.

Oskar Linnros är egentligen ingen jag lyssnar på särskilt mycket, har ändå 2 eler 3 av han låtar på min spellista och han är ju inte dålig. Jäklar vad mycket bas det var i början av hans uppträdande, man hörde inte vad han sjöng och det kändes som man skulle dö lite men efter ett tag sänktes basen och humöret höjdes. Trots att alla blev sura för att man inte "rörde" sig tillräckligt mycket, men hur ska man kunna göra det när man är fastklämd mellan ett staket och ett femtiotal människor. Men ändå var det jätte kul. 
Ibland lyckas man bara fånga rätt ögonblick, haha.
 

Joddla med Siv stod sen på schemat, lite besviken blev jag när de inte spelade min favorit låt men det var kul ändå. Det var också vid denna tiden alla äldre började bli fulla och dansa lite väl våldsamt, så vi gick åt sidan för att inte bli mosade utav alla människor och därför är där inga bra bilder.
Plus poäng för scenkläderna defenitivt.

Bilderna är fotade med iPhone kameran så är alltså inte bäst, ångrar att jag inte tog med min systemkamera.
Bestämde mig för att ladda upp varje uppträdande för sig, så här kommer Darins del vilken var det första vi såg, jag erkänner att jag inte är (rättare sagt var) ett fan av han men han sjunger och uppträder jätte bra (denna gången bättre än förra, men förra sjöng han bara 3-4 låtar innan han var tvungen att gå) och jag lyssnar nu på massor utav hans låtar. Han var helt enkelt jätte bra, höll ögonkontakt med många inklusive mig och alla mina vänner och fick verkligen med hela publiken. Han har dessutom jätte fina händer, haha sånna viktiga små saker ;) Han sjöng även Money for nothing så jag var nöjd, haha nostalgi.
EDIT På bilden ovanför ser det ut som att han i bakgrunden kollar in Darins rumpa.
Har ni sett han live och vad tycker ni om han? Och vilken bild tyckte ni var finast?

Kom hem runt halv 2 i natt efter att ha sett joddla med siv, Darin, Johnossi och Oskar linnros med tjejerna. Kan säga att jag knappt kunde gå till badrummet för att tvätta av mig sminket innan jag somnade, var så himla trött och öm. Sov sedan 12 timmar och vaknade vid 2, haha underbart. Sov dock så jävla skönt att jag inte ens orkar vara lite sur på mig själv för det. Hade sjukt kul igår och höjdpunkterna bland musiken blev helt klart Johnossi och Darin, ingen av dom har jag riktigt lyssnat på men deras uppträddande var sjukt bra. Kommer defenitivt börja lyssna mer på dem. Så trots trängsel och det plågsamt varma vädret var det sjukt kul, är så glad för hur lång fram vi kom på de flesta stälena. Laddar ner bilderna från moblien lite senare idag.

Imorgon drar jag ut på äventyr då jag tar vägarna till tivolirock för att lyssna på joddla med siv och umgås med vänner, ja självklart blir det mer musik än så men det är en höjdpunkt. Så bloggen kommer väll vara tom på inlägg imorgon men hoppas att det inte stör för mycket, är så taggad och ska snart gå och lägga mig för att orka med imorgon.
 Ahhhh, så taggad.

Sitter med en kopp lite för starkt earl grey-te och kollade innan igenom lite av de bilder som aldrig blivit redigerade, bilden nedanför är en utav dem. Måste tillkännage min kärlek för oredigerade bilder eller sådana bilder som inte riktigt visar att de är redigerade. Dagen har varit slö med städning och lite om-möblering och jag känner mig lite såhär plågat lat. Försöker hitta på roligare inlägg och det fungerar ju sådär, haha. Men hoppas ni har det bra medan jag "taggat" inväntar lördagen. 
 

Okej så kanske inte en av de saker som kommer fram mest i bloggen är att jag älskar allt med motorer, ja nästan i alla fall. En av mina älsklingar är en Jincheng Knight moped som är helt jävla underbar att köra, fota, se på och såklart skryta om lite. Fick den för ungefär ett år sedan när jag tagit mitt am-kort och när min andra älskling (en A-traktor duett) inte gick att köra med, kan ju säga att jag har nästan ett helt garage för mig själv här hemma. Är helt överkär i alla mina fordon och fick faktiskt en utav de bästa presenterna man kan få när favorit märket är Volvo, en volvo Amazon! Agh, kan ju säga att det inte var den present jag väntade mig när jag vaknade på min födelsedag detta året. Amazon är min favorit bil, så fina linjer och riktigt snygga och söta bilar. Så ja, jag är en bil nörd även om jag inte vet mycket om motorer så älskar jag att köra och se på bilar, motorcyklar och allt sådant.
Här är en utav mina älsklingar, denna bild var även ett bild-arbete till skolan fast med lite annorlunda redigering.

Är så sugen på att fota människor, men eftersom mina föräldrar sällan låter mig ens ha kameran riktad mot dem och bara en av mina vänner låter mig bossa över hur hon ska sitta, le med mera blir det inte särskilt ofta det händer. Vilket är jätte synd, jag gillar att fånga ögonblick med människor. Bjuder på en bild från sommaren 2012.
 

 
Inspiration
När bristen på spännande saker som händer i ens liv hindrar mig från att skriva roliga vardagsinlägg (lång paus för att gå och stänga av diskmaskinen) så får man hitta på lite andra saker för att inte fastna i en sån där djävulsk "lovar-ska-bara-pågå-i-max-3-dagar-fast-blir-3-månader-istället-bloggpaus" så har tänkt lägga upp inspirations inlägg på allt från blogg, stil, smink, foto och andra kreativa saker man kan göra och få inspiration utav. 

Dagens inspirations-inlägg består av en så sjukt duktig fotograf vid namn Simon, hans bilder är helt magiska och jag kommer på mig själv med att titta in på hans blogg cirka 100 gånger om dagen för att se om han lagt ut flera. Han lyckas alltid fånga något spännande och alltid blir bilden lika bra. Om ni klickar på Inspirationsloggan så kommer ni till hans blogg för att få se hans bilder, jag bestämde mig i alla fall för att göra ett försök att få till en sån stil på en bild som han får på sina och även om min bild inte alls blev lika bra så är jag ändå nöjd med resultatet. Klicka in på hans blogg och kolla på bilden nedan och säg om jag lyckades eller inte.
Hoppas att ni finner inspiration i hans blogg, för jag gör verkligen det.

När jag la ut förra inlägget så började jag tänka på om man skulle ta och göra någon utmanings sak, så bestämde mig för att göra en instagrams utmaning så att jag i slutet av veckan har 7 bilder att lägga upp i ett sådant inlägg som förra, så varje dag ska jag lägga ut en bild på något spännande. Förbered er på mycket mat bilder! Hoppas även att någon annan vill ta sig ann utmaningen oavsett om man har blogg eller inte, kommentera ert instagrams namn så följer jag er!