Var på Nova Lund för några dagar sedan och skulle köpa en väska (som får ett eget inlägg snart) men kom hem med lite andra saker också så som fem plagg från Gina Tricot som hade riktigt stor rea, alla dessa plagg kostade 29 riksdaler styck(!). Dessa var de tre linnena till höger och även den långärmade + ett linne som jag har på mig just nu. Var även inne på Vero Moda som alltid har något jag absolut älskar köpte jag kjolen och den svarta toppen som liger mer åt vänster på första bilden. Dessa kostade runt 100 kronor styck. Bättre bilder kommer kanske snart.
 

Har börjat spela ett nytt spel som är helt beroende framkallande, det är ett survival spel med lite speciell grafik. Det är sjukt snyggt och väldigt kul. Om någon spelar detta så berätta gärna hur det går för er. Tänkte kanske uppdatera hur det går för mig i spelet lite då och då. Just nu har jag endast klarat 20 dagar, men mer ska det bli. Så allt går ut på att överleva i en annan värld med massor utav monster och andra spännande saker. 
Bjuder på lite screenshots från min nuvarande spelgång.
 

 
Tar tillfället i akt att bara gotta mig när föräldrarna åker iväg på någon firma fest ikväll, så mamma körde iväg och handlade en jäkligt stor helt underbar sallad till mig. Så för bara en liten stund sedan satt jag och njöt av vad nog är den godaste salladen någonsin, älskar verkligen salladsbarerna som numera finns på Ica! Min sallad består nästan alltid utav kyckling, fetaost, isbergssallad, paprika, rödlök och körsbärstomater men pastan kan man inte motstå att äta då och då. Vad innehåller era favorit sallader?
 

Något jag verkligen hatar är unga (alla åldrar såklart) tjejers syn på sina kroppar, något som tas upp men aldrig kan bli uttjatat. Att unga tjejer, allt yngre och yngre, tror att det inte duger om de inte ser ut som de i reklamer för kläder är något som måste ändras, dem, (vi, jag är verkligen inte helt imun mot det), ser inte allt jobb för att personen ska se ut så där, då pratar jag inte bara om svält, träning och sådant utan även retushering och "rätta" vinklar. Bara för att kroppen ser "snygg" ut betyder inte alls att den är sund och det är egentligen det som är viktigt. Att vara frisk och lycklig oavsett storlek. 
 
Största delen utav kampanjer emot osunda kroppsideal riktar in sig endast på de som vill bli smalare, och de som svälter sig eller andra "metoder" för att bli det, när nästan lika stor del av "kroppsidealsvärlden" är att folk som är smala känner att de är allt för smala. Detta visar ju att man aldrig blir nöjd med sin kropp om man bara koncentrerar sig på de små "felen" som nog ingen annan tänker på.
 
Jag vill här på bloggen börja motarbeta och hjälpa folk som känner såhär, till att börja med vill jag få er att plocka fram allt ni gillar med er själv och skriva upp på en lista, detta behöver inte alls handla om utseende utan om egenskaper också. Jag vill att ni ska börja med så mycket ni kan komma på om det är 3 eller 50 saker spelar ingen roll. Ta ett papper och lista upp sakerna som ni gillar med er själv och försök att åtminstone en dag i veckan lägga till åtminstone en sak på listan. Då kommer ni efter ett tag ha en lång lista på vad som är vackert med er och kan enklare koncentrera er på de sakerna!
Självklart gäller inte detta bara tjejer utan killar också, jag vet dock inte mycket om deras kroppspress, men vill gärna veta!
 
Jag vill verkligen veta era åsikter om de sjuka kroppsidealer och gärna veta hur det går med era listor om ni tar mitt tips!
 
Detta inlägg var skrivet 20 i 1 på natten så förlåt om det inte alls hänger ihop.

 Tidsinställt inlägg, är nog hemma hos eller på väg till min bror vid detta laget.

Älskar lite halv-enkel musik med fina texter, ja alltid faktiskt, men specielt när hösten kommer. Visst det är ett tag dit men den här låten är ändå tillräckligt bra för att lyssna på hela året om. Så om inte video klippet på Mumm-ra's Technicolour visas i blogg inlägget kan ni klicka här.
Detta på grund av att klippet inte visas när jag förhandsgranskar inlägget.
 Har ni några bra låtips att dela med er av?

Har precis upplevt lite vardagslyx i form av en dusch med alla mina favorit produkter och går nu runt och luktar som granatäpple och tusen tals blommor, haha får se hur länge det håller sig i den här värmen. Blir hämtad om en eller två timmar och åker sedan för att spendera helgen hos min bror, planerna som vi skulle göra blev ändrade men tar med datorn och kommer säkert på något att göra där, det brukar vi alltid göra. Ska nu upp och sminka mig och fixa håret, får se hur stor ansträngning jag orkar med på den fronten. Har fixat 2 tidsinställda inlägg och det första kommer upp om bara några enstaka minuter, så be sure to check them out.
Bild i repris, lat jag är.

Har så mycket jag skulle vilja göra innan sommaren börjar men tiden börjar ju verkligen rinna ut, det är ynka 19 dagar kvar tills jag börjar skolan och då kommer fritiden rätt snabbt läggas undan på grund av bussresor och pluggande. Tur så kan jag ju blogga till och från skolan samt fixa lite tidsinställda inlägg då så att allt inte kommer i en enda stor klump. Åh, jag är faktiskt riktigt taggad men behöver inskaffa lite nya ting inför skolstarten, så en stor, praktisk men ändå snygg väska samt en större plånbok står högst upp på listan. Jag har för övrigt inte varit på stranden en ända gång och min solbränna finns inte, det sista är ingen ovanlig sak då solen bara inte vill göra mig brun, någonsin. Men har fortfarande två heldagar med kompisarna planerade och hoppas kunna klämma in en liten grillkväll ute i skogen med dom också, det hade varit underbart. Men som sagt bara 19 dagar kvar, HJÄLP.
Förlåt för bildlösheten, har inte några bloggbilder på denna datorn.

Vet inte vad det växande antalet läsare vill läsa om, min rätt så tomma och händelselösa (just nu i alla fall) vardag, musik, kläder, smink, annat sån skoj eller fotografi? Kanske lite peppande inlägg eller gamla minnen? Vill veta eftersom jag vill att ni ska gilla det ni läser om så kommentera och så försöker jag fixa spännande inlägg på det!
Ibland blir rubrikerna bara udda, men det kör vi på.