Så fint väder att man kan ha skinjackan på sig utan några som helst problem är något jag inte är ledsen över att vi har faktiskt. Börjar likna vår och är riktigt skönt! Igår var även den dag då man fick veta preliminär antagningsbesked för gymnasiet, hoppas att alla ni som sökt detta året kom in på vad ni ville! Och om inte, fortsätt kämpa! Det kanske finns en skola som passar er bättre som ni kan göra omval till!

Ska säga att jag är rätt så trött idag också, jäklar vad man blir trött i kroppen av att åka skidor och buss så länge. Men var verkligen superkul och hoppas få göra det snart igen, nu ska det börja komma upp lite intressantare inlägg på bloggen och tänker börja pyssla på dom idag, kanske kommer dom också upp idag. Vill att ni som läser kommenterar mer, säger vad som är kul vs. tråkigt i bloggen! Det är trots allt för er jag skriver den!
 

Klev av bussen på parkeringen intill skolan efter ytterligare 14 timmar för mindre än 10 timmar sen och möttes av ett mysigt höst väder, känner mig öm i exakt hela kroppen och min tumme är stel och värkande. Men trots de 14 timmar i ligg bussen, saknaden av dusch innan man gick på bussen och avsaknad av sömn inatt så tog jag mig igenom skoldagen hyfsat okej. Trots de gångerna jag "vilade" mina ögon på so lektionen. Sitter på bussen hem, längtar helt sjukt efter att komma hem men samtidigt saknar jag redan fjället, var jätte roligt och extremt vackert där uppe! Nu är det knappt 20 minuter innan bussen stannar för att släppa av mig och jag kan knappt bärga mig.

Sitter just nu och väntar nedanför en satans irriterande backe, isig och brant och helt livsfarlig. Nä kanske inte för dom som faktiskt kan åka, men men. Väntar medan mina vänner kör en runda en gång till och sen ska jag få mitt efterlängtade kaffe. Har ont överallt och ett dussintal blåmärke finns på min kropp. Men det är kul ändå.

Våren börjar infinna sig i skåne, och förhoppningsvis resten utav sverige, kommer sakna snön men lite sol sitter inte fel just nu. Gick upp lite över 7 idag och har hunnit kollat på björnbröder och druckit te, ska se vad som finns att göra idag och hoppa in i duschen om bara en liten stund. Är så taggad inför konserten och skidresan att det inte är klokt, ska leta fram lite varma kläder man kan ha på sig lite senare ch nog städa undan lite på ovanvåningen som börjar se ut som ett bombnedslag igen. För övrigt inväntar jag att blommorna ska börja komma så att jag kan pryda bloggen med några lite våriga nytagna bilder. Ska också försöka få ihop ett lite roligare inlägg tills senare!