Känner mig hängig och huvudvärken gör att allting blir 10 gånger svårare, mår alltså inte alls okej idag. Men har myst inne hela dagen med te, sallad och senare blir det nog antingen glass eller något smothie liknande mot halsen. Varför ska jag få ont i halsen, det är helt klart en av de värsta saker som kommer vid förkylningen, ahh gör så galet ont. Men hade inget att göra så satte mig vid datorn och checkade rundor. Ska nog prova göra lite chai latte för att trösta mig själv nu, haha man kan ju inte alltid vara nyttig.
Bild från senaste gången man var ute och fotade i trädgården

Är mycket sen med att önska er alla en glad midsommar men nu gör jag det! Hoppas att ni hade kul med vänner/familj och att ni åt många jordgubbar!
Bild som togs för endast någon tmme sedan när jag lekte med fokusen och blev skrämd utav katter.
 

Rensar bland bilderna på datorn innan det dags för nya äventyr, måste även samla ihop några bilder till en ny header och även få mer ordning bland dem. Har haft en relativt lugn och mysig helg och snart blir det väll mer att göra och massor av idér och planer att utföra. Är helt sjukt att det är sommarlov redan, känns alldeles för tidigt men samtidigt så himla bra! 
 

Dålig bild då jag fick klippa bort rätt mycket på sidorna för att man skulle kunna riktigt se mina kläder men äsch, ni får i alla fall en överblick om vad jag hade på mig. Står också väldigt skumt, tänker skylla på ont i ryggen som jag inte har bara för att det ska vara mindre konstigt. Var så fantastiskt kul på middagen men känner att jag har alldeles för lite bilder av det vilket är lite tråkigt, men alla var så fina och glada och helt amazing. Skorna jag har på mig där är förövrigt jätte sköna, men inte när man hoppar, går på grus och gräs eller går ner för branta stup, vilket förövrigt var det jag gjorde hela kvällen. 
 
 
 

Nu har jag lämnat grundskolan och alla människor där, väldigt blandade känslor och ska göra ett litet inlägg om det senare idag. Har så mycket tid att spendera nu, och börjar redan bli uttråkad för att jag inte gör något. Men gjorde en liten spellista med lite blandade låtar från min riktiga spellista som jag lyssnar på mycket eller bara tycker är härliga låtar. Skulle vara proffsig och ha exakt 20 låtar i den så såklart blev det 23 stycken. Om ni har en spellista med bra musik, ny eller gammal spelar ingen roll så får ni gärna slänga in den i en kommentar så att jag har något att lyssna på medan jag lalar runt på internetet. 
Måste även uppmana er till att se videon till watchtower, riktigt grym.
 
 
Vad tycker ni om dessa låtar?

Fixar inför bilduppgifts inlämningen och undrar hur i hela friden jag ska hinna så långsam som jag är med dessa grejor. Som tur så har jag inget alls som distraherar mig, höhö twitter och bloggen neejdå, så ska börja alldeles strax med en till bild och har då klarat av 4 utav 5, jippie! Men det är jätte kul med bild och är roligt att verkligen ha något att rita så ska samla ihop allt jag behöver (te och pennor) och sätta mig att rita. 
Random rubrik för att, ja jag vet inte.

Har begränsade redigerings tekniker men börjar så smått att förstå mer och mer, haha. Allt det här med lager och sånt förvirrar mig men ibland lyckas jag att redigera bilder, oftast ändrar jag bara kontrasten och lite sånt eller gör bilden svart/vit men det förändrar ofta bilderna helt. Men tycker det är jätte kul att man kan få en helt ny bild genom att bara ändra några småsaker! 
Här är två bilder som jag har redigerat till svart/vitt sen i fredags när jag var utomhus och fotade, berätta vad ni tycker!
Personligen tycker jag att den andra bilden fångar ens uppmärksamhet och är fin, men vad tycker ni?
Tycker ni bilder blir finare när de är svart och vita? Tycker ni det är krångligt att redigera och vilken utav dessa tycker ni är finast?
 

Har haft ett par stressiga veckor nu men det börjar bli mindre och mindre som måste fixas innan sommarlovet kan börja, är riktigt trött och känner att jag verkligen behöver lite sovmorgon och lugna dagar. Efter att ha lämnat in ett teknikarbete nu i fredags har jag enbart någon komplettering för att komma till det betyg jag vill ha och ett bildarbete som ska in och känner att pressen börjar släppa och fritiden börjar komma tillbaka. Är det någon annan som känner sig lite smått stressad över betygen vare sig ni ska gå ut nian nu eller ni går i någon annan årskurs? Var i alla fall ute på lite äventyr i fredags när jag hade skrivit klart och gick runt lite i det fina vädret, hade ju knappt insett exakt hur grönt och blomstrande allting är nu nä jag varit sjuk den senaste tiden, men fy vad vackert det är!
Så några bilder blev det och tänker självklart visa några av dom nu!
Alla bilderna i detta inlägget är oredigerade